INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB

GUIMARAES - FCSB // VIDEO S-au menajat pentru retur! Guimaraes a remizat, 1-1 cu Famalicao, însă portughezii au folosit numai 4 titulari

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 10:15

FCSB joacă returul play-off-ului Europa League în Portugalia, cu Guimaraes, iar portughezii vin după două egaluri în campionat.

  • Guimaraes - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • În tur, scorul a fost 0-0. 
  • Învingătoarea va accede în grupele Europa League. 

FCSB vine după șase meciuri fără victorie în campionat, ultimele cinci fiind înfrângeri. Gaz Metan a umilit vicecampioana în meciul de dinaintea întâlnirii cu Guimaraes, scor 0-4. (Vezi AICI desfășurarea partidei)

Guimaraes a remizat duminică seară, scor 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Famalicao, în cadrul etapei a doua din prima ligă portugheză. Pentru adversara FCSB-ului a punctat Teixeira, în minutul 50, iar oaspeții au macar după 20 de minute, prin Martins.  

Portughezii au folosit numai 4 titulari de la meciul de joia trecută, Rocinha, Duarte, Davidson și Al Musrati, și n-au putut trece de revelația startului de sezon din Liga Sagres.

Rezumatul partidei

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // Ilie Dumitrescu a luat foc! L-a distrus pe Gigi Becali după umilința de la Mediaș: „E o rușine! Unde în lume ați mai văzut așa ceva?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
kamouniyak
kamouniyak  •  26 August 2019, 17:33
Postat de mosvasile pe 26 August 2019, 12:08

Rocinha si Davidson au fost printre cei mai buni in meciul cu fcsb!Se pare ca fcsb-cu norocul proverbial al cuviosului GG- va trece de anonimii aia de la Guimaraes

Davidson si Rochina au fost printre cei mai buni in toate meciurile pana acum. Brazilianul Davidson a fost printre cei mai buni din campionatul portughez anul trecut.

mosvasile
mosvasile  •  26 August 2019, 12:08

Rocinha si Davidson au fost printre cei mai buni in meciul cu fcsb!Se pare ca fcsb-cu norocul proverbial al cuviosului GG- va trece de anonimii aia de la Guimaraes

geogeo
geogeo  •  26 August 2019, 12:01

Logica stil Becali: Nu vor fi probleme cu Guimaraes, FCSB e mai "buna", e pe locul 13 in campionat, pe cand Guimaraes e pe 14. Concluzia? FCSB e mai "buna" si se califica in grupe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează