INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // Gigi Becali și-a schimbat radical părerea despre un jucător după egalul din Europa League: "Mai pot să zic eu ceva?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 23:22

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme la returul cu Hajduk Split, de joia viitoare, de pe Arena Națională. 

  • foto Vezi AICI FOTO de la meci
  • FCSB - Hajduk e joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Viitorul adversar se va decide din câștigătoarea "dublei" Rapid Viena - Slovan Bratislava.

"Eu zic că e bun rezultatul, având în vedere gazonul ăsta. Avantajul a fost al lor, noi nu am putut combina. Nu e foarte bun gazonul nici pe Arena Naţională, dar e mai bun ca ăsta. Eu zic că ne calificăm fără probleme la București.

Man a avut emoţii, Tănase a avut emoţii. Nu l-am recunoscut pe Jakolis. L-am văzut cu obrajii roşii. Oricine avea emoţii pe un asemenea stadion, cu asemenea fani. Şi-a revenit şi Bălaşa. L-am certat un pic şi şi-a revenit. Mai pot să zic eu ceva de Bălaşa?! Nu ne pot marca gol la Bucureşti. Ei nu aveau idei pe faza de posesie, singurele momente în care mă temeam erau cornerele și fazele fixe", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Moruțan ar fi fost introdus mai devreme dacă nu avea emoții. El a ajuns acolo, dar a arătat că este tânăr. La faza aia trebuia să dea gol. Putea să mai facă o fentă, sau să dea cu stângul, sau un exterior la colțul lung"Gigi Becali

"Cel mai bun a fost Gnohere. Nu l-am recunoscut. S-a bătut cu ei tot meciul. A fost extraordinar, pleca cu mingea la picior. Man a fost puțin emotiv, pierdea toate mingile. Putea marca gol în prima parte"Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: Mircea Rednic a deturnat fundașul dorit de Gigi Becali: "Îl așteptam la mine acasă!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  10 August 2018, 14:26
Postat de zizu pe 10 August 2018, 09:35

voi v ati calificat?..:)... dar cine sunteti voi? ca becali e doar un geambas de jucatori! cu ce ati ajutat VOI fotbalul romanesc? cu tepele date altora ,fiindca in loc de jucatori valorosi vindeti petarde indopate?

Din pacate pe punctele adunate de Steaua joaca in Europa si echipe neavenite ca Dinamo, Astra, Craiova, Viitorul, etc, echipe care isi bat joc de coeficientul tarii... Cat despre ajutorul dat de Steaua campionatului romanesc, fara Gigi Becali care a cumparat jucatori din campionatul intern , de la Astra, Viitorul, Craiova, Gaz Metan, etc, echipele astea mureau de foame :)))

alexbibirica1
alexbibirica1  •  10 August 2018, 12:12
Postat de zizu pe 10 August 2018, 08:25

cat o sa l mai ascultati si promovati pe acest infractor? nu vedeti ca nici muuuulti din jucatori nu mai vor sa vina la fcsb? numai gura e de el...

pararerea mea e ca patronul echipei pe care o sustii este un infractor mai mare (bancruta frauduloasa - iesire din insolventa cum nu s-a mai vazut)decat becali gheorghe.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  10 August 2018, 12:05
Postat de Valentin Duta pe 10 August 2018, 11:58

STEAUA e numai una, STEAUA BUCURESTI...

Care joaca neintrerupt din 1947 (fara a retrograda vreodata intr-una din ligile inferioare celei 1 , LIGA 1 LPF)... asa este , aveti dreptate !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează