INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB

HAJDUK SPLIT - FCSB // FOTO 2 detalii de la meciul cu peripeții al lui FCSB în Europa League: fani fabuloși și noul antrenor al roș-albaștrilor :)

FOTO: Captură @Pro TV +8   FOTO
FOTO: Captură @Pro TV

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 21:49

HAJDUK SPLIT - FCSB // Fanii croați au pregătit o coregrafie specială pentru meciul cu FCSB din turul III preliminar al Europa League. 

Torcida Split este recunoscută drept cea mai spectaculoasă galerie din Croația și nu a dezamăgit nici în duelul cu vicecampioana României. Peluza a fost plină și a creat o coregrafie specială, cu chipul Fecioarei Maria și cu mesajul "Fidelissima Advocata Croatiae" (cea mai devotată avocată a Croației).

Poporul croat a slăvit mereu Sfânta Maria Binecuvântata și s-au rugat pentru ajutorul ei. Croații cred în intervenția ei divină și o onorează în semn de recunoștință ca Regină a Croației. Sfânta Maria a fost invocată în istoria țării ca Fidelissima Advocata Croatiae (cea mai devotată avocată a Croației). 

Gafa televizunii

Televiziunea care se ocupă de producția și transmisia în direct a partidei nu a fost la nivelul Torcidei Split în primele minute ale transmisiunii. În momentul prezentării antrenorului celor de la FCSB, Nicolae Dică, au prezentat imagini cu managerul formației, Mihai Stoica.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
liviuemil
liviuemil  •  10 August 2018, 00:42

HAM , ham , la cotet nasparliilor !!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 August 2018, 23:57
Postat de mosvasile pe 09 August 2018, 22:43

Croatii s-au informat!Nu a fost deloc o gafa,pentru ca adevaratul antrenor e chiar acel individ,"omul"de incredere al lui Becali,care iese in fata numai la succese, iar la insuccese... il impinge in fata pe Dica!

O să vedem asta după retur !!!

martinpen
martinpen  •  09 August 2018, 23:52

Poate ne arata gsp foaia de joc de la partida, sa vedem pe ce pozitie e incadrat mm ca sa stea pe banca la meci de Uefa... Cu totii stim ca pe banca la Uefa au locurile bine stabilite.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează