INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HONVED - U CRAIOVA

HONVED - U CRAIOVA // Marius Zăvoianu, fostul șef de galerie al Craiovei Maxima, apel către fani: „Să nu începem cu scandari rasiste, naționaliste și xenofobe”

Fani U Craiova
Fani U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 12:48

CSU Craiova evoluează astăzi în turul II preliminar al Europa League, contra ungurilor de la Honved, liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 19:55. Partida nu este televizată.

Marius Zăvoianu, fostul șef de galerie al Craiovei Maxima, a făcut un apel la fanii formației lui Corneliu Papură și le cere acestora să se comporte civilizat pe stadion.

„Sper că odată intrați în tribunele stadionului din Gyor o să lăsați acasă politica și nu o să începem cu scandari rasiste, naționaliste și xenofobe, care nu au ce caută la meciul ăsta. Fiți fanatici pentru «Știința» și nu pentru problemele geopolitice ale Europei pe care oricum nu le vom rezolva noi din peluză!

Sunt convins că vor începe cu «țiganii, țiganii», însă nu trebuie să cădem în capcana asta. Raspundeți cu aplauze. Nu-i provocați cu nimic, pentru că stiți și voi foarte bine că UEFA este foarte atentă la astfel de manifestații și n-aș vrea să patim că naționala mare, care din exact aceleași motive joacă fara spectatori! Pentru că dacă se va ajunge să jucăm 1-2 etape cu stadionul închis nu veți avea nici o scuză în fata poporului oltean”, a scris Zăvoianu pe facebook.

 

De ce la Gyor

Meciul nu se joacă la Budapesta, cum ar fi fost de așteptat, pentru că stadionul lui Honved, Bozsik József, se află în reconstrucție. Arena a fost demolată complet anul acesta și va fi transformată într-una multifuncțională, de categoria a patra, conform clasificării UEFA. Vechiul stadion avea o capacitate de 8.760 de locuri, iar cel nou va ajunge la 9.000, cu 900 de scaune în zona VIP, 350 de loje și o zonă mixtă de 100 de metri pătrați.

ECHIPE PROBABILE

Honved: R. Lefkovits - Kálnoki-Kis, Batik, Kamber, Lovrić, Kukoć - Gazdag, Kesztyüs, Banó-Szabó - Ngog, Moutari
Rezerve: Berla, Uzoma, Lukács, Kulach, Hegedűs, Cipf, Niba
Absenți: -
Antrenor: Giuseppe Sannino

Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Qaka, Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, M. Roman II, Vătăjelu
Rezerve: L. Popescu, Tiago Ferreira, Briceag, Borța, Fortes, Ivanov, V. Constantin
Absenți: Gardoș, Mihăilă, Koljici, A. Ioniță II (accidentați), Baiaram (neconvocat)
Antrenor: Corneliu Papură

Citește și:

liveTEXT de la 19:55 » Duel dificil pentru olteni în turul II preliminar al Europa League! Partida NU este televizată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  25 Iulie 2019, 19:35

Cum sa nu dai la televizor acest meci!! Am ajuns de ras și vrem loc direct în ucl!!! Huuua aaa suntem de ras!

dansy
dansy  •  25 Iulie 2019, 16:03

Rusine posturilor tv din tara ca nu transmit meciul Universitatii!

gardenparty
gardenparty  •  25 Iulie 2019, 14:51

*** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close