INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - ANTWERP 5-2

Ianis Hagi a împărțit Scoția, după Rangers - Antwerp 5-2 » Reacții radicale: de la „Visul oricărui coleg”, la „cea mai slabă prestație văzută”

Ianis Hagi (22 de ani) a evoluat 71 de minute în Rangers - Antwerp, scor 5-2, returul șaisprezecimii de finală din Europa League. +6   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) a evoluat 71 de minute în Rangers - Antwerp, scor 5-2, returul șaisprezecimii de finală din Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 22:56 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 23:36

Ianis Hagi (22 de ani) a evoluat 71 de minute în Rangers - Antwerp, scor 5-2, returul șaisprezecimii de finală din Europa League. 

Prestația lui Ianis a stârnit reacții diferite în Scoția. Dacă presa l-a trecut în rândul remarcaților, fanii lui Rangers au criticat prestația lui din primele 45 de minute. 

Ianis Hagi, nota 8 pentru prestația din Rangers - Antwerp

Publicația „The Scotsman” i-a acordat acordat lui Ianis nota 8, caracterizându-i evoluția: „A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier!”.

+2 FOTO

Fanii, nemulțumiți de Ianis Hagi

Zeci de reacții critice la adresa lui Ianis Hagi au împânzit rețelele sociale, la pauza meciului cu Antwerp:

  • Marc Young: „Hagi a fost îngrozitor” 
  • Naebull: „Hagi începe să mă enerveze în seara asta. A irosit o groază de șanse create de colegi” 
  • Robbie: „Toată lumea joacă excelent, cu excepția lui Hagi. Te rog, Ianis, fă mai mult” 
  • JamieRFC14: „Hagi are o seară de coșmar” 
  • George54: „Asta e cea mai slabă prestația pe care am văzut din partea lui Hagi” 
  • Boxing83: „Hagi a pierdut mult prea multe mingi astăzi” 
  • Jacko: „Hagi a fost cel mai slab fotbalist al nostru”

EXCLUSIV Gică Hagi a cedat când a fost întrebat de Ianis: „Ce comentarii? Nu știu ce-am putea găsi noi, cârcotașii!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Dan Petrescu a spus tot despre plecarea de la Kayserispor: „Cele mai bune condiții pe care le-am avut, dar o perioadă nu mai pot antrena” » Promisiunea pe care și-a făcut-o antrenorul român

Scenariu optimist pentru Euro 2020: „UEFA vrea fani în tribune!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:41

Poporul are intotdeauna dreptate. Orice alte comentarii sunt de prisos.

alenb
alenb  •  26 Februarie 2021, 12:53
Postat de right_wing_resistance_romania pe 26 Februarie 2021, 10:20

Nu stiu cine te-a invatat fotbal, insa faza de aparare pentru Hagi(fiind extrema dreapta) incepe de la primul aparator. Hai sa ne uitam ce face Hagi? A stat precum un caprior sau s-a dus direct pe fundas fortandu-l sa loveasca mingea la disperare? Hagi a facut asta timp de 70 de minute. Apoi..la golul 2 pune corpul bine, face preluare cu adversarul in carca si paseaza foarte bine pentru Meirelos, ala paseaza mai departe si iese gol. La golul 3 iar da o pasa, de data asta "no look". De unde pana unde comparatii cu Havertz si Felix? Voi va ridicati pretentiile si tot voi il injurati. Hagi trebuie comparat cu Stanciu spre exemplu. Nu are nici o treaba cu Felix si Havertz.

Pai si petarda de Stanciu ti se pare vreo scula? Pile peste pile la ala, era titular la nationala si cand era rezerva in Arabia Saudita. Da, Stanciu a reusit in Cehia, marele campionat Cehia. Marele campionat Scotia. Joaca nationala si cu Stanciu si cu ianis pe teren si fac pe ei cand joaca cu Islanda ori Norvegia.

alfabetta
alfabetta  •  26 Februarie 2021, 11:55

Fără OANE nu se poate : ” Se pare că Yanis are probleme cu noțiuni. Una înseamnă cuvîntul fotball, și alta înseamnă să fi fotbalist. Un fotbalist știe că marcajul terenului nu este coechipier. Cu ăla nu se pasează. Fotbalistul trebuie să știe să facă o diferență între un fotbaliator și între o umbră a futbaliatorului. Numai de prima trebuie să se ferească . Umbra -fără risc- o poate ataca ”

Vezi toate comentariile (37)
Comentează