INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi și Rangers, pas enorm spre Liga Campionilor! Scoțienii au atins un obiectiv important grație victoriei cu Braga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 21:12

Victoria obținută de Rangers pe terenul portughezilor de la Braga, scor 1-0, vine cu un beneficiu surprinzător. Scoția urcă pe locul 13 în clasamentul coeficienților UEFA, iar formația lui Ianis Hagi (21 de ani) e aproape sigură de participarea în preliminariile ediției 2021/2022 de Liga Campionilor. 

Ianis Hagi a fost decisiv în victoria lui Rangers, din tur, scor 3-2, când a marcat două goluri, și a pasat decisiv la triumful de astăzi. Cele două meciuri au dus Scoția pe locul 13 în clasamentul coeficienților, unul care permite participarea a două echipe în preliminariile Ligii Campionilor. 

Scoția, 99% cu două echipe în Liga Campionilor peste doi ani

Scoția mai poate pierde acest privilegiu doar într-un scenariu SF, după cum precizează Dale Johnson, jurnalist ESPN. Basel și Olympiakos ar trebui să se apropie de trofeul Europa League și Celtic să fie eliminată de Copenhaga (1-1 în tur).

Rangers, locul 2 în Scoția

Calculele la nivel european sunt clare, așa că Rangers mai are nevoie doar să termine pe unul dintre primele două locuri în competiția internă. Formația lui Steven Gerrad nu are decât o adversară pe măsură în acest moment, rivala istorică Celtic. 

+5 FOTO

România, locul 29 în clasamentul UEFA

România ocupă în acest moment locul 29 în clasamentul coeficienților, cu 2.250 de puncte, în spatele unor țări precum Azerbaijan, Kazahstan, Bulgaria, Israel sau Belarus.

Vezi și:

BRAGA - RANGERS 0-1 // VIDEO + FOTO » Rangers s-a calificat în optimile Europa League! Ianis Hagi, decisiv la gol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  27 Februarie 2020, 09:51

Un FCSB Scotian ;)))

johnwick_chapter2
johnwick_chapter2  •  27 Februarie 2020, 08:36
Postat de Alexandru Popa pe 26 Februarie 2020, 22:09

Sezonul ăsta echipele noastre au strâns 22.5 puncte, ceea ce tradus în coeficient înseamnă 5.625 puncte. Corectați-vă greșeala, 2.250 puncte au alții...

e o arta sa citești titlul coloanei din care iei datele :))

nealiniatul
nealiniatul  •  27 Februarie 2020, 00:23
Postat de Eugen Qy pe 27 Februarie 2020, 00:07

Daca puneai adverbul DOAR in loc de adverbul "decat" , fraza ta era corecta si gramatical, fiindca decat se foloseste in propozitiile sau in frazele cu constructie negativa de genul :"...Voi nu acceptati decat..." In cazul tau, crede-ma, era corect : "...voi acceptati doar ..."

Ai dreptate. L-am omis pe " nu". Nu e rau totusi pentru unul plecat in pribegie de vreo.. 26 de ani. Ha ha .Nu e asa?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează