INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE EUROPA LEAGUE

Ienei: "Totul va depinde de Steaua. Adversarii sînt accesibili"

emeric ienei
emeric ienei

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Emeric Ienei, fost antrenor la Steaua, a comentat la GSP TV, despre adversarele Stelei din grupele Europa League.

 

"Sîntem norocoşi.  Liverpool nu a avut un sezon excelent, a schimbat antrenorul. E un meci tare, oricum. Totuşi, nu seamănă nici un meci cu altul, Steaua poate să producă o surpriză. Încă nu este o echipă sudată şi nici completă. Pe mine mă îngrijorează ce nu a arătat Steaua în meciul cu Grasshopper mai degrabă decît forma slabă a lui Liverpool. Va conta cum se acomodează cei doi jucători veniţi de la Unirea. Bilaşco reprezintă un plus, iar Galamaz este un jucător constant", a declarat Emeric Ienei.

" Napoli este un adversar bun. Totuşi sînt mai buni decît Levski sau Metalist. Oricum, totul va depinde în primul rînd de Steaua. Dacă joacă ca aseara, nu-i văd bine deloc. Trebuie să lucreze mult la relaţiile de joc, la tactică", a adăugat Emeric Ienei.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
elginhenantier
elginhenantier  •  28 August 2010, 13:34

cu scuzele de rigoare ...cea mai mare tampenie pe care am auzit-o... =)) ...cum poti sa zici de napoli sau liverpool asa ceva ...chiar daca sunt in cea mai groaznica forma... in deplasare cred ca steaua nu poate scoate 2 pcte chiar daca se rastoarna carul cu ...noroc, peste ei

jardel
jardel  •  27 August 2010, 17:03

asta a innebunit total.

chris_gali
chris_gali  •  27 August 2010, 16:54

tare de tot nea Imi asta !...dupa 3-0 la Vaslui spunea ca jocul bun al stelei e meritul lui...Piti!!!...cand Steaua joaca prost,il disociaza pe Piti de Steaua !!!...frumos,la victorii e meritul lui Piti iar la infrangeri e..."meritul" lui Ilie !!!...chiar asa !?...in loc sa spuna toata lumea MERCI ca s-a calificat Steaua , singura echipa romaneasca in Europa League, toti doar dau in ea !!!...aia din timisoara,Vaslui,Urziceni n-au luat impreuna cate puncte a luat Steaua !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează