INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Dică! Echipa cu care va ataca Rapid Viena joi seara: "E foarte simplu! Se pare că așa va fi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 19:16

Ilie Dumitrescu știe echipa pe care Nicolae Dică o va alinia în startul meciului retur cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League.

Fostul fotbalist și antrenor al Stelei s-a ghidat după cele spuse de Gigi Becali și a explicat alegerile făcute.

"Este foarte simplu să ne dăm seama cum va începe jocul de mâine Dică. Eu am participat la emisiune duminică seară, a intrat Gigi Becali și a spus că Roman va juca în dreapta. <Bizonul> care este punct fix, Teixeira în stânga. Semnul de întrebare se pare că va fi Tănase sau Rusescu. Se pare că se merge pe Tănase și din raționament tactic.

Contează foarte mult ca atunci când se pierde mingea cineva să coboare. Tănase face și faza defensivă. Are un plus în zona asta față de Rusescu. Doi jucători și Rusescu și Tănase care sunt foarte periculoși în fază ofensivă.

Mă bucur pentru Filip. La un moment dat, vorbeam cu Contra, de ce nu se gândește și la soluția asta cu Filip. Mi-a zis că Filip este, pentru el, o soluție de viitor, dar tot timpul a avut probleme când ajunsese să aibă o exprimare consistentă", a zis Ilie Dumitrescu.

Echipa de start anunțată de Ilie Dumitrescu: Vlad - Benzar, Planici, Bălașa, Al. Stan - Pintilii, Filip - M. Roman, Tănase, Teixeira - Gnohere

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 August 2018, 10:56

Este o prostie ca pe dreapta joaca Roman si nu Man sau Jakolis, care sint extreme de meserie. Tare greu va fi si nu prea cred in calificare, mai ales daca intra formatia asta.

wishmaster
wishmaster  •  30 August 2018, 09:58
Postat de 7martie2018 pe 29 August 2018, 21:16

Parul creț, tricou negru Adidas (negru ca ironie, doliu pt FîCîSîBî-isti), pantaloni 3/4 bleo închis, adidasi Nike albastru deschis. Minut de minut voi striga (în gândul meu) contra FîCîSîBî-ului, înjurături și ironii etc. Evident, la golul (sau golurile) vienezilor voi avea un rânjet discret. Poate ne găsim. Salut!

da' strigă cumetre in gura mare, dacă ești smecher? ce se poate întâmpla?

7martie2018
7martie2018  •  29 August 2018, 21:41
Postat de trianon19 pe 29 August 2018, 21:24

Tricou adidas, adidasi nike :)))) Tipic pt Romania rurala

Ne vedem acolo ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează