INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Ilie Stan îl lasă pe Gigi Becali cu ochii în soare » Dănănae e pe lista UEFA!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2012 20:31

Steaua s-a decis în privinţa celor trei nume noi care vor intra pe lista UEFA pentru Europa League.

Dacă Alexandru Chipciu şi Vlad Chiricheş erau deja siguri că vor prinde "dubla" cu Twente, pentru ultima poziţie se mai băteau Pîrvulescu, Tibi Bălan şi Dănănae.

Gigi Becali anunţa astăzi că îşi doreşte neapărat încă un jucător ofensiv pentru Europa League: "Ar trebui să fie de atac, poate Machado sau Tibi Bălan. Avem nevoie de jucători de atac pentru a cîştiga", spunea la GSP TV patronul Stelei.

Ilie Stan a decis însă altceva. S-a consultat cu colaboratorii săi şi, după ce a tras concluziile primelor două amicale, s-a hotărît să-l includă pe Ovidiu Dănănae pe lista UEFA. Astfel, fostul oltean se alătură lui Chipciu şi Chiricheş.

Fostul jucător al Craiovei a impresionat în Poiana Braşov, ieşind al doilea la testele fizice. Chiar dacă a avut unele ezitări în primele două amicale din Antalya, tehnicianul Stelei e convins că fundaşul dreapta va fi apt 100% pînă la "dubla" cu Twente.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 23:26
Postat de l0gan_1 pe 01 Februarie 2012, 00:20

dups cum vb as zice ca esti taran suta la suta

nu vorbi de tarani ca tu esti cel mai mare dintre ei . taranule :D

thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 23:25
Postat de l0gan_1 pe 01 Februarie 2012, 00:20

dups cum vb as zice ca esti taran suta la suta

nu vorbi de tarani ca tu esti cel mai mare dintre ei .

stelist86
stelist86  •  01 Februarie 2012, 05:57

titlul articoluluieste genul celor de la BIRFA.RO si PRO-BIRFA,UN TITLU CARE INCITA,SCANDALOS,nu cred ca vreti sa o luati pe urmele celor enuntati mai sus !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează