INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA 1-1

În ce hal a ajuns Steaua! » Ciprioţii sînt frustraţi că n-au bătut: "Nu sîntem mulţumiţi de egal!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 00:45

Antrenorul Ton Caanen ( AEK Larnaca) a declarat că, după ocaziile avute, echipa sa merita să cîştige meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-1 în etapa a II-a a grupei J a Ligii Europa, informează publicaţia cipriotă 24 Sports.

"Sunt un antrenor satisfăcut la prima vedere, dar sufleteşte sunt dezamăgit, puţin frustrat. Băieţii mei au jucat cu inima, au arătat momente bune şi sunt mândru de ei. Nu sunt mulţumit de rezultat, după ocaziile avute trebuia să câştigăm. Am avut şi alte şanse de gol, dar Steaua a egalat pe greşeala noastră. Dar sunt bucuros totodată că echipa mea a jucat atât de bine contra unui adversar precum Steaua.

Nu suntem obişnuiţi să jucăm la acest nivel, dar am arătat că avem o echipă bună şi am obţinut un rezultat bun până la urmă. Am comis erori deoarece jucătorii mei nu au experienţă în Europa. Nu trebuie să uităm că am întâlnit o echipă cu mare experienţă şi cu o istorie bogată în cupele europene. Deşi nu a fost în mare formă, Steaua dispune de fotbalişti valoroşi", a spus Caanen.

Formaţia Steaua Bucureşti a înregistrat, joi, la Nicosia, a doua remiză din tot atâtea partide disputate în Grupa J a Ligii Europa, scor 1-1 (0-0), cu echipa cipriotă AEK Larnaca. Pentru ciprioţi a marcat Mrdakovici '59, în timp ce golul Stelei a fost reuşit de Mihai Costea '65.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tripp
tripp  •  30 Septembrie 2011, 10:20

pai in ce hal a ajuns? pseudo-ziaristilor? cind 90% dintre jucatorii romini de fotbal sint ,,vopsiti,, sau petarde? sau credeti ca stina e vreo super putere pe plan fotbalistic? cind o sa investeasca rominia sumele care se investesc in fotbalul cipriot? primele 3 echipe din cipru ar fi printre primele in campionatul nostru de kaka...

alpin
alpin  •  30 Septembrie 2011, 07:04

Cum sa nu fie frustrati?! Sa prinzi Steaua cu Becali imprumutator, cu Memeul manager si cu Gardos in aparare si sa-ti scape victoria printre degete?!? E chiar jenant pentru ciprioti!

booba
booba  •  30 Septembrie 2011, 05:01
Postat de ghenceabogdan pe 30 Septembrie 2011, 01:57

Bai tuciuriu sarb ia vezi-ti tu de aek, sa nu va calareasca UTA la matineu! AI vazut meciul "oilor" ca sa carai?

Bai ghena-bogdan, cred ca voi oile din ghena sunteti aia tuciurii, dar sunteti complexati si ii faceti pe altii. Ca altceva ce stiti voi? Sa furati, sa mancati mucuri de pe jos, sa va pishati pe strada, ca de, sunteti civilizati de la capitala gunoaielor. As fi mandru daca as fi sarb, si sunt mandru ca nu sunt roman. Si da, m-am uitat sa vad cum iau oile Mooiee de la ciprioti, si aia oi ca voi, doar mai buni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close