INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ioan Becali: "Contractul semnat de Moraes cu Steaua nu are nici o valoare"

Junior Moraes a semnat pe patru ani cu ŢSKA Sofia
Junior Moraes a semnat pe patru ani cu ŢSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 15:54

Ioan Becali crede că brazilianul Junior Moraes va putea evolua pentru ŢSKA Sofia începînd de săptămîna viitoare.

"Cred că echipele care joacă în deplasare au un avantaj, pentru că au posibilitatea să obţină un rezultat strîns şi să întoarcă soarta calificării acasă. După miezul nopţii putem face calcule.

Moraes e un jucător care încîntă, sper ca săptămîna viitoare FIFA să îi acorde transferul temporar, după dubla cu Steaua poate juca în Europa, în cazul în care bulgarii trec de "roş-albaştri". Contractul semnat cu Steaua nu are nici o valoare, are în schimb suma de bani pe care Moraes a luat-o de la Gigi", a spus Ioan Becali la "Versus", pe GSP TV.

Declaraţia lui Ioan Becali vine ca răspuns la ce a lui Gigi Becali, care susţine că Moraes a semnat cu Steaua şi că fotbalistul brazilian poate fi suspendat.

Steaua - ŢSKA Sofia are loc în această seară, cu începere de la ora 20:30, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Toate meciurile echipelor româneşti pot fi urmărite în direct şi la Radio GSP. Partidele retur sînt programate pe 25 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
bebe21
bebe21  •  18 August 2011, 21:24

fútútí-mórtíí mátíí de samsar ordínar....lichéá ímpútzita....mórí odata si lasa fotbalul romanesc sa respire...tu si jégósí ca tine ne-au adus unde suntem...ai vinde-o si pe mátá pentru trei lei...

imperator
imperator  •  18 August 2011, 18:56
Postat de carol_k pe 18 August 2011, 16:16

Giovani chiar a vrut sa-l ajute pe Gigi cu Moraes...A pus o singura conditie.Sa taca.Sa nu iasa sa dea cu fleanca la tv ca Moraes e al Stelei el fiind in curtea bulgarilor.I-a dat peste cap planurile impresarului,i-a facut viata grea.Bulgarii speriati l-au legitimat pe loc,i-au facut contract si normal ca acum e al lor...Fleaca lui Gigi va duce echipa la pierzanie,nu faptul ca a plecat din Ghencea sau ca n-a mai venit Moraes...Bine i-a facut Giovani sa-l sature de cufooreala verbala.

Ce repede ai pus botul ma , adevarul este ca jiji asta al tau trebuia sa plateasca 400.000 lui Giovani si 400.000 prima de instalare lui Moraes , de unde ????

otzelu_gang
otzelu_gang  •  18 August 2011, 17:57
Postat de bandoleros pe 18 August 2011, 17:16

mai baiatule, dinamo traieste de 15 ani pe spatele fratilor becali! uite acum ca sau dezis de dinamo se cunoaste. numai au bani si jucatorii prefera sa mearga la astra si vaslui. si tu vii si spui ca au distrus fotbalul romanesc? asta poate sa spuna ceilalti, dar nu dinamo!

esti pe langa...acu k s'au dezis de fratii kk.lii...sunt pe primu' loc ;)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează