INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - ASTRA 2-1

Ioan Niculae, nemulţumit de anumiţi jucători: "Am adus nişte pensionari, îi plătim să stea cu picioarele în sus prin Franţa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 00:24

Ioan Niculae a avut un discurs destul de dur după partida pierdută de Astra în faţa lui Celtic, scor 2-1.

"Ne-am confruntat cu un club cu buget de 120 de milioane de lire sterline, dar asta e, au fost mai buni. Această experienţă europeană ne este de folos. Am văzut unde s-a greşit. Am avut două sezoane de transferuri ratate complet. Am căpătat un plus de experienţă din greşelile astea.

Am adus nişte jucători pensionari, care stau cu picioarele în sus prin Franţa. Noi plătim zeci de mii de euro unor jucători care n-au fost prezenţi la Celtic. Astăzi aveam dreptul să punem 18 jucători pe foaie şi am pus doar 17, de ce s-a întîmplat acest lucru. Protasov a fost alegerea mea 100%", a spus Ioan Niculae la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:47
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 22:46

domnu niculae a ramas si fara dinu vama..

ps - si cred ca ramane si fara club, cat de curand.>) miliardarii lui peste fript...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:46

domnu niculae a ramas si fara dinu vama..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 03:37
Postat de encipi pe 24 Octombrie 2014, 13:10

Cum e Vamistule prin Europa? Cand Steaua pierdea cu Chelsea si Shalke te m.a.s.t.u.r.b.a.i de fericire si ragaiai pe toate televiziunile ca Steaua se face de ras. Acu Steaua are 9 goluri marcate, in timp ce Astra are 9 goluri primite. Celtic e singura echipa eliminata de 2 ori in tururile preliminare, de Legia si Maribor, care tocmai a luat 6 de Chelsea. Deci..te mai intreb odata..cum e Vamistule prin Europa?

..)) bravo, domle.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează