INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATASARAY - DINAMO, JOI, ORA 22:05, PROTV

Ionuţ Negoiţă: "Dinamo poate produce surpriza mîine în faţa celor de la Galatasaray"

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă e convins într-o minune mîine seară pe "Ali Sami Yen". Acesta va pleca joi dimineaţă în Turcia pentru a vedea pe viu meciul dintre Galatasaray şi Dinamo.

"Sper să le port noroc jucătorilor, mai ales că mîine dimineaţă voi pleca în Turcia pentru a fi alături de ei. Este un meci foarte greu, vom întîlni o echipă puternică, o echipă în formă maximă, dar niciodată nu se ştie ce se va întîmpla. Nu trebuie să îi sperie atmosfera de pe "Ali Sami Yen", chiar dacă sînt una dintre cele mai frumoase şi pătimaşe galerii din lume.

Avem un avantaj uriaş că venim după o victorie importantă din partida cu FC Braşov, şi cred într-o surpriză mîine seară pentru că sîntem în formă maximă. Nu este imposibil să cîştigăm acest joc, trebuie să luptăm 90 de minute, băieţii să-şi dea viaţa pe teren şi sînt sigur că la final ne vom bucura de o victorie foarte importantă.

Chiar aş merge şi pe un pronostic. Cred că 0-1 o să fie scorul final al partidei. Nu m-am gîndit dacă le voi face o surpriză după meci, important este să cîştigăm şi să ne asigurăm punctele de care avem nevoie pentru o calificare în primăvara europeană", a spus Ionuţ Negoiţă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
stream
stream  •  21 Octombrie 2009, 14:03

dinamo nu este Unirea Urziceni, nu este Steaua, nu este CFR. dinamo este dinamo si cu asta am spus tot. PLEACA DIN GHENCEA, CIOBANE!

cristi_voica26
cristi_voica26  •  21 Octombrie 2009, 13:11

Aroganta dinamovista!Auziti fratilor:nu exista diferenta de valoare intre cele doua echipe!Specific romanesc!

 •  21 Octombrie 2009, 12:52

FORZZA DINAMO..HAI BAIETI INVINGETI PE GALATA SI CALIFICATIVA MAI DEPARTE IN PRIMAVARA EUROPEANA!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează