INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA - LIVERPOOL, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iordănescu: "Cred că azi poate exista o minune pentru fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Fostul antrenor şi selecţioner Anghel Iordănescu a declarat că speră într-o minune la partida din această seară, dintre Unirea Urziceni şi Liverpool, programată de la ora 20:00.

"Unirea trebuie să ajungă în careul advers, trebuie să atace. Din păcate, în tur nu prea a făcut asta.  O echipă care se respectă trebuie să joace ofensiv, mai ales cînd joacă pe teren propriu", a afirmat Iordănescu.

Apoi a continuat: "Unirea trebuie să joace inteligent şi să aibă grijă de contraatacurile lui Liverpool. Cred că în această seară poate exista o minune pentru fotbalul românesc".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2010, 18:22

No chance. Sorry.

 •  25 Februarie 2010, 18:06

toti vreti minuni,dar de ce nu ar juca fotbal?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează