INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 27 IULIE, 21:00, GSP.RO

Italienii vin în număr impresionant la Severin » Câți fani ai lui Milan vor fi prezenți la duelul cu CSU Craiova + surpriză din partea românilor

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 11:25

Se anunță o atmosferă incendiară joi, la Severin, la duelul din preliminariile Europa League dintre CSU Craiova și AC Milan. 

Oltenii promit o atmosferă incendiară pentru duelul cu "diavolii", fiind aproape să epuizeze toate biletele puse în vânzare. 

Nici fanii celor de la AC Milan nu se lasă însă mai prejos. Suporterii rossonerilor au primit 1.300 de tichete pentru acest meci, anunță TV Digi Sport.

 Pe lângă cei peste 300 de fani care vor face deplasarea din Italia, la meci și-a anunțat prezența și fan-clubul lui Milan din România, "Legiunea Zamolxis", care promite o deplasare numeroasă la Severin. 

În plus, e foarte posibil ca și alte fan-cluburi, precum cele din Bulgaria sau Serbia, să încurajeze echipa lui Montella în duelul cu CSU Craiova

CSU Craiova - AC Milan se joacă joi, 27 iulie, de la ora 21:00, pe arena din Severin. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  23 Iulie 2017, 12:27

In afara e flueraturi si huiduieli din partea "tifosilor" olteni nu se va auzi nimic. Nici nu vor avea ocazia de bucurii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează