INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE

Klopp acuză arbitrajul după finala EL, 1-3 cu Sevilla: ”Au fost câteva decizii clare împotriva noastră”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 00:31

Jurgen Klopp a contestat arbitrajul de la finala de Europa League pierdută în fața spaniolilor de la Sevilla, scor 1-3. Tehnicianul german a vorbit și despre celelalte motive care au dus la ratarea acestui trofeu.

”Primul gol al Sevillei a contat foarte mult. Am început să complicăm lucrurile imediat după. Am pierdut formația, n-am mai fost compacți. În prima repriză cred că am meritat să conducem cu 1-0. Toată lumea mi-a spus că au fost două hențuri în prima repriză. Au fost câteva decizii clare împotriva noastră. Într-o finală trebuie să ai și noroc. N-am putut influența aceste decizii, dar jocul nostru puteam să-l influențăm. Peste o săptămână, când vom avea capul mai limpede, vom folosi această experiență.

Nu vom evolua în cupele europene anul viitor. Așadar, marțea, miercurea, joia nu vom juca și va trebui să folosim acest timp cum trebuie. Publicul a fost șocat de primul gol din repriza secundă, echipa a fost la fel. Brusc Sevilla pur și simplu ne-a luat meciul. Noi nu ne-am mai apărat bine. Nu e bine niciodată să primești gol imediat după pauză. Trebuie să învățăm pe viitor să reacționăm altfel”, a reacționat Klopp la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  19 Mai 2016, 16:06

Are dreptate. Cu cele doua penalty-uri cuvenite ar fi fost probabil 3-0 la pauza si la revedere.. Asa insa spaniolii au avut ocazia sa revina.

cainelup
cainelup  •  19 Mai 2016, 12:10

"Jurgen Klopp a contestat arbitrajul" - pai ce-i mai ramasese sandilaului ?! Lasa, ca si psihiatrii te contesta pe tine si, uite, esti liber in continuare.

resme78
resme78  •  19 Mai 2016, 10:00

Mascariciuleeee .Pai voi trebuia sa va opriti in sferturi ma.Lasa ca vine taticul declaratiilor,Mourinho in Anglia...nu o sa mai comentezi nimic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează