INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Laude pentru Nicolae Dică de la Basarab Panduru și Andrei Vochin: "E de aplaudat"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:11

Basarab Panduru și Andrei Vochin îl laudă pe Nicolae Dică pentru ceea ce a făcut la pauza meciului dintre Lugano și FCSB, când vicecampioana României era condusă cu 1-0. Roș-albaștrii au întors scorul și au avut o evoluție mult mai bună în a doua repriză. 

"Dennis Man a intrat foarte bine şi a fost decisiv la golul marcat de Budescu. Steliştii au intrat foarte bine în repriza a doua şi simţeai că vine golul de 1-1.

Steaua are 6 puncte acum şi are şanse mari să se califice. Din grupa aceasta e normal să te califici", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

CE A ZIS VOCHIN:

"Steliştii au vrut să facă multe cu puţin efort. Asta în prima repriză. Ceea ce s-a întâmplat la pauză e de aplaudat.

Nu ştim exact ce s-a întâmplat în vestiar, dar e clar că s-a schimbat totul în bine. Man, care a intrat după pauză, a contribuit la ambele goluri", a declarat Vochin pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
699077510215282
Tudor Chirea  •  29 Septembrie 2017, 11:15

*** au avut noroc porcesc, trebuiau sa piarda la scor acest meci! Le doresc *** numai infrangeri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează