INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB // Doar doi jucători au scăpat de furia lui Becali: "Atât, în rest nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 10:32

Gigi Becali a criticat dur jocul echipei din înfrângerea la scor cu Lazio, 1-5, considerând că doar 2 jucători s-au ridicat la nivelul adversarilor.

"Cred că acest meci se putea aborda altfel, dar trebuie să învățăm din greșeli. Trebuia să jucăm 4-3-3, cum a făcut Mourinho cu Barcelona când era la Inter Milano. Florinel Coman a intrat bine la pauză, atât, în rest nimic. Bine, și Filip a intrat bine, n-ai ce să-i zici.

Așa trebuia să jucăm, cu Filip, Nedelcu și Ovidiu Popescu. Dacă marcam, bine, dacă nu, la revedere. S-a văzut și lipsa lui Pintilii, alta era situația cu el în teren. Teixeira și Nedelcu erau praf, ce pretenții să mai ai? Dacă aveam doi mijlocași centrali, poate nu ieșea așa. Nu am fi pierdut atât de batjocoritor dacă era Pintilii", a declarat Becali la TV Pro X.  

Vezi și: FOTO + VIDEO S-au menajat pentru circ! FCSB și-a odihnit vedetele în derby, dar a fost dezintegrată de Lazio

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Februarie 2018, 15:42

Daca ar fi avut alt patron. In locul tau .

819602521427859
Stancu Florin  •  23 Februarie 2018, 14:27

Gigione, vezi ca Vlad a fost desemnat jucatorul meciului( un adevarat erou) a limitat proportiile scorului...7 interventii salvatoare . Daca era scorul 12 - 0 nu se supara nimeni...tot presa internationala a catalogat arbitrajul pro fcsb, golul lui gunoieree fiind marcat in conditii ( inscris cu mana)...flagrante:))

gabisp
gabisp  •  23 Februarie 2018, 13:15

De fapt nu e ceva iesit din comun...Ceea ce trebuia sa se intample, s-a intamplat. La un club unde patronul este si antrenor, un club care nu are suporteri ( nu am spus ADMIRATORI ! ), un club care nu are TRADITIE si IDENTITATE si care e guvernat de toanele patronului traduse intr-un management ABSOLUT DEFECTUOS, performanta este sinonima cu INTAMPLAREA !!! Care, intamplare, se poate ivi o data la 10-15 ani !...Si asta (performanta) nu poate insemna mai mult de accederea in grupele Ligii Europa...De fapt, FCSB a "capotat" inca din faza grupelor; ultimele meciuri, unde s-a pierdut locul 1, ar fi trebuit sa cuiva de gandit. Insa la FCSB "gandeste" doar patronul...! Trist ! Vorbim de acelasi patron care a INGROPAT brandul STEAUA !...Si lucrurile devin mult mai clare in aceste conditii...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează