INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1

LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1 // Devis Mangia, criză de nervi imediat după meci: "Ragazzi, aici se termină discuțiile!"

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 22:21

LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1 // Devis Mangia (44 de ani), antrenorul Craiovei, a făcut o adevărată criză de nervi când a fost întrebat de ce a fost dominat la toate capitolele de Leipzig, dar e încrezător pentru retur.

-Domnule Mangia care sunt concluziile dumneavoastră la cald?
- Știam de la bun început că ne așteaptă o partidă foarte dificilă și am fost încercat să fim atenți, concentrați, să fim mai agresivi decât ei. Am reușit acest lucru puțin, în unele momente, dar măcar am încercat să fim mai rapizi, dar de multe ori am greșit la ultima pasă.

- Ați apucat să vedeți cifrele meciului cu Leipzig?
- Cifrele? Ragazzi! Trebuie să înțelegem cu toții că fotbalul nostru e sub cel din Germania! E inferior! Aici se termină discuția noastră. Gata! Dacă voi credeați că venim aici să dominăm aveați alte așteptări! Așteptări mult mai mari... Asta e realitatea acum, fotbalul nostru e sub cel din Germania. În acest moment e o mare diferență de nivel între cele două echipe.

- Dacă nu i-am dominat aici o putem face la Craiova?
- (tăcere de câteva secunde) Repet... Deci... Să dominăm la Craiova? Pentru a face un joc bun și pentru a domina o astfel de echipă este o diferență mare de nivel. Trebuie să facem o partidă perfectă pentru a ne califica, dar rețineți că este o diferență mare de nivel. Uitați-vă cum am luat golurile astăzi! Două din faze fixe...

- De ce nu ați mizat pe Florin Gardoș, un jucător cu experiență europeană?
- Cine e antrenor? Eu! Deci eu deci cine intră pe teren la echipa asta!

- Sperați că se poate întâmpla la meciul retur de joia viitoare?
- Cred că orice este posibil în fotbal. Normal că mai avem o șansă, eu cred în soartă și în ceea ce înseamnă viața! Nu e întâmplător că am dat gol în ultimul minut. Sunt sigur că putem face o partidă perfectă la Craiova, dar trebuie să gestionăm toate momentele și să arătăm personalitate. E mai bine că am pierdut cu 3-1 decât cu 2-0. Putem întoarce rezultatul la Craiova!

"Am jucat cu trei jucători foarte tineri, iar mulți dintre cei din echipă sunt la prima experiență importantă în cupele europene. Să nu uităm în fața cărui adversar am jucat în această seară!"
Devis Mangia, antrenor Craiova

Vezi și: FOTO Craiova marchează în prelungiri și păstrează speranțe teoretice pentru calificare » Echipele românești sunt însă fără victorie în fața nemților din 2006!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
kaloogarele
kaloogarele  •  10 August 2018, 18:05
Postat de lenroc pe 10 August 2018, 06:27

un antrenor corect care răspunde unui ziarist manelist.

pina la urma, intrebarea era de bun simt: da o explicatie pentru ce v-ati lasat calaritz de aia. raspunsu' a fost si el corect: pentru ca nu avem cum sa ne luptam de la egal cu ei, am aplicat tactica "***'-n poarta si mniezau cu mila". cam asta a fost. ce naiba sa fi facut? macar, spre deosebire de daum, omu' chiar sufera ca a luat bataie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

invinctus
invinctus  •  10 August 2018, 14:09

Asta e un antrenor extraordinar si un caracter ce nu gasiti in tara asta de 2 lei normal ca avea nervi dupa ce ca in fiecare zi il schimbati !!!!! Hai ca a batut si clubul vostru de *** *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  10 August 2018, 13:34

Diferenta dintre un antrenor strain si unul roman: Asta e fotbalul romanesc!!! antrenorul roman: Haideti baieti ca se poate!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează