INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1

LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1 // VIDEO+FOTO Craiova marchează în prelungiri și păstrează speranțe teoretice pentru calificare » Echipele românești sunt însă fără victorie în fața nemților din 2006!

Foto: twitter.com/DieRotenBullen +36   FOTO
Foto: twitter.com/DieRotenBullen

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 21:29

LEIPZIG - U CRAIOVA // U Craiova a pierdut în deplasarea de la Leipzig, scor 1-3, într-un meci dominat categoric de ocupanta poziției a 6-a în sezonul trecut de Bundesliga.

  • Vezi AICI FOTO de la meci!
  • Dacă trece de Leipzig, U Craiova va evolua cu învingătoarea dublei manșe dintre Zorya (Ucraina) și Braga (Portugalia).
  • Returul are loc joi, 16 august, la Craiova.

Ce iureș a fost în primul sfert de oră! Leipzig s-a aruncat cu toată echipa în treimea oltenilor și doar șansa a făcut ca italianul Pigliacelli să păstreze poarta intactă. Puștii din ofensivă au ratat din toate pozițiile, dar golul a venit abia în minutul 25, când fundașul francez de 19 ani Ibrahima Konate a reluat necruțător cu capul.

Atacurile în valuri au continuat, dar golul de 2-0 a venit abia în minutul 77, din piciorul senzației braziliene tot de 19 ani Cunha. Starul danez Yussuf Poulsen a marcat în minutul 88, după o lovitură liberă magistrală executată de Forsberg. Pigliacelli a deviat nefericit, în fața, și l-a lăsat pe danez în fața porții goale.

Ivan Martic a înscris nesperat la ultima acțiune a jocului și oltenii păstrează speranțe teoretice pentru câștigătoarea Cupei României din sezonul precedent.

Ultima victorie românească în faţa unei reprezentante a Germaniei a fost adusă de Dinamo, pe 29 noiembrie 2006, contra lui Bayer Leverkusen, scor 2-1. Au urmat 11 remize şi 12 înfrângeri pentru formațiile noastre.

79de meciuri s-au disputat până acum între echipele românești și cele din Germania, palmaresul fiind catastrofal pentru noi: 42 de înfrângeri, 20 de remize și doar 17 victorii

Leipzig - U Craiova 3-1
Au marcat: Konate '25, Cunha '77, Poulsen '87 / Martic 90+3

Leipzig: Mvogo - Klostermann, Konate, Orban, Saracchi - Kampl, Ilksander, Demme, Bruma - Augustin, Cunha
Rezerve: Muller, Sabitzer, Y. Poulsen, Forsberg, Werner, Mukiele, Stierlin
Antrenor: Ralf Rangnick

U Craiva: Pigliacelli - Donkor, T. Ferreira, Kelic, Briceag - Martic, Cicâldău, Mateiu - Mihăilă, Mitriță, Bancu
Rezerve: Popescu, R. Popa, Burlacu, Markovici, Gardoș, Fedele, Baicu
Antrenor: Devis Mangia

Stadion: Red Bull Arena (Leipzig)
Antrenor: Pawel Gil (Polonia)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (170)
ray51
ray51  •  10 August 2018, 08:25

Cand managerul vrea sa faca bani nu te poti opune. Numai ca fotbalul iti arata ca strategia ta este gresita. Asta ca sa-mi exprim elegant dezacordul cu vanzarea celor 2 jucatori de la Craiova inainte de obtinerea vreunei performante deosebite !!! Jocul de aseara nu-mi da nici o speranta la returul de joia viitoare.

merace
merace  •  10 August 2018, 00:35

Craiova are nevoie de 2-0 sa se califice... Ar fi frumos sa il REALIZEZE! Ca de pomana n-o sa i-l dea nimeni! :D

anastasiu
anastasiu  •  09 August 2018, 22:22

Ziarist de 5 bani, asa ai vazut tu la golul 3? Pune-ti ochelari sa vezi mai bine! Portarul a respins in bara, iar din bara mingea a a ajuns la Poulsen!

Vezi toate comentariile (170)
Comentează