INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA 1-1

Levy OUT! Vine Ilie Stan » "Am încredere că voi reuşi"

6 victorii în 32 de meciuri este palmaresul lui Ilie Stan în Liga 1
6 victorii în 32 de meciuri este palmaresul lui Ilie Stan în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 10:07

Israelianul a demisionat aseară pe aeroport, în Cipru, după ce a fost atacat de Becali. Stan semnează azi

Remiza cu AEK Larnaka, dar mai ales evoluţia slabă a echipei din ultimele partide i-au fost fatale lui Ronny Levy. Israelianul a cedat criticilor şi a decis aseară să demisioneze. Pe aeroport, în Cipru, Levy i-a strîns pe jucători în jurul său şi i-a anunţat decizia. "De acum, nu mai sînt antrenorul vostru. Vă urez succes!", le-a transmis israelianul.

" Ilie Stan făcuse echipele mici să joace fotbal"
Gigi Becali s-a hotărît aseară asupra viitorului antrenor. Ilie Stan (44 de ani), fost în acest sezon la Mioveni, unde a plecat după doar două etape după o ceartă cu conducerea argeşeană.

"Gata, nu mai pune MM antrenor, că echipa pe care a condus-o el e pe locul care este, nu joacă nimic, într-un fel e şi vina lui. Ce să le spun eu jucătorilor că ei aleargă săracii de le vine rău? Îl pun pe Ilie Stan, a făcut echipele mici să joace fotbal! Sînt cam 70 la sută şanse să semneze el, dar mai am şi alte variante", a spus patronul Stelei azi-noapte.

6 victorii în 32 de meciuri este palmaresul lui Ilie Stan în Liga 1

INTERVIU realizat astă-noapte cu viitorul antrenor al Stelei » Ilie Stan: "Am încredere că voi reuşi"

Ilie Stan e încrezător că va imprima roş-albaştrilor un stil spectaculos şi că echipa se va bate la titlu

- Domnule Stan, cum e, veniţi la Steaua?
- Am vorbit cu Gigi Becali şi am acceptat să antrenez Steaua fără să stau prea mult pe gînduri. M-a sunat la miezul nopţii şi m-a întrebat dacă sînt pregătit.

- Şi ce i-aţi răspuns?
- Normal că vin pentru că ăsta e visul meu, să antrenez Steaua. Cine nu vrea să ajungă la cea mai galonată echipă din România?

- Gigi Becali e nemulţumit de stilul de joc al Stelei. Ce veţi schimba?
- Vineri ne întîlnim să oficializăm colaborarea, apoi mă apuc de treabă. Obiectivul meu e să fac echipa să joace ofensiv, să urcăm în clasament şi să avem rezultatele pe care patronul şi suporterii le doresc de la Steaua. Cunosc jucătorii şi am încredere în mine, nu o să fie greu să mă adaptez, cred că voi reuşi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (163)
marian2dor
marian2dor  •  30 Septembrie 2011, 22:23

Inca un miel...la taiere,...Stane..mai bine-ti vedeai de Bran-ul tau..

sergiu47
sergiu47  •  30 Septembrie 2011, 16:13

Mult noroc, Ilie Stan ! Mi-au placut Protasov, Bergodi si Levi. Protasov (fost centru inaintas al echipei URSS, ani de zile) mi s-a parut cel mai bun dar si ceilalti doi mi s-au parut tipi inteligenti, doar ca rusul a avut conditii mai bune si a stiut cand sa plece neobligat. Pt. mine Hagi si Lacatus au fost cei mai slabi antrenori la Steaua.

hacicu
hacicu  •  30 Septembrie 2011, 15:46

DIN CICLUL "CARTU PE VIATA LA STEAUA" !!

Vezi toate comentariile (163)
Comentează