INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ROMA, JOI, 20:00, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Luciano Spalletti a dezvăluit tactica pentru meciul cu Astra: "Ei vor intra in teren"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 21:44

Antrenorul Romei, Luciano Spalletti, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu Astra din grupele Europa League de mâine. 

 "Au rămas acasă patru, cinci jucători pentru că întâmpină niște probleme. Manolas și De Rossi au probleme la călcâi. Rudiger e într-un program de recuperare după problema gravă pe care a avut-o la genunchi, Perrotti la fel , iar Fazio își revine după o întindere la mușchii flexori . Sunt jucătorii pe care nu i-am putut recupera. 

Mă aștept să creștem treptat în mentalitate. Acest lucru urmăresc de la jocul acesta. Aștept să progresăm și să mergem mereu pe teren ca să câștigăm pentru a crește brandul și numele echipei.

Mâine, Vermaelen va juca din primul minut. Vor intra în teren jucătorii care n-au jucat sau care au jucat mai puțin. Mă aștept ca ei să răspundă așa cum trebuie", a declarat antrenorul italian la conferința de presă premergătoare meciului cu Astra. 

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2. Astra 7p 7:10
3. Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8
  • Astra- AS Roma se joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în direct la TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close