INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Lugano - FCSB 1-2 // Tehnicianul lui Lugano dezvăluie că fotbaliștii săi au fost surprinși: "Nu ne-am gândit că vom avea probleme"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 13:20

Pierluigi Tami, antrenorul lui Lugano, afirmat la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața FCSB-ului (1-2) că a fost dezamăgit de prestația fotbaliștilor lui în primele minute ale părții secunde.

FCSB a revenit de la 0-1 și a câștigat în fața lui Lugano cu scorul de 2-1, grație golurilor marcat de Budescu în minutul 58 și de Junior Morais în minutul 64 (Vezi AICI rezumatul VIDEO).

"În primele zece minute din repriza a doua nu am reuşit să facem faţă valurilor de presiune. Că a fost meritul lor sau n-am fost noi în stare, este greu de spus. Am început să avem probleme pe benzi. Ne lipsesc agresivitatea şi experienţa. 

În prima repriză am reuşit să-i controlăm şi nu ne-am gândit că după doar 10 minute din repriza a doua vom avea probleme. Echipa n-a putut să găsească soluţii. Totul s-a întâmplat foarte repede, am primit două goluri în şase minute", a afirmat Tami, citat de TV Telekom Sport.

FCSB este lider în grupa G, cu 6 puncte după primele două meciuri, în timp ce Lugano ocupă ultima poziție, fără a acumula vreun punct în cele două runde disputate până acum.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
blatistu49
blatistu49  •  29 Septembrie 2017, 17:01
Postat de iosif_vs pe 29 Septembrie 2017, 15:08

Bai Lali, tu si poison ati ramas singurii prestatori demagogi si fitilisti din ghiveci. ***? Hai, fii sincer!

asae dar recunoaste ca siFCSB e varza cred ca sa jucat la pauza final cu cota de 30 ce zici??in EUROPA LG majoritatea meciurilor se joaca la pariuri ca bani s putini

sooos1ck
sooos1ck  •  29 Septembrie 2017, 16:49
Postat de blatistu49 pe 29 Septembrie 2017, 15:01

baa laPauza trebuiasafie 3>>0 lasa m moale sunt slabi

Nu cred că sunt mai slabi ca cei de la Chiajna!

iosif_vs
iosif_vs  •  29 Septembrie 2017, 15:08
Postat de blatistu49 pe 29 Septembrie 2017, 15:01

baa laPauza trebuiasafie 3>>0 lasa m moale sunt slabi

Bai Lali, tu si poison ati ramas singurii prestatori demagogi si fitilisti din ghiveci. ***? Hai, fii sincer!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează