INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MAFIA PARIURILOR FACE NOI VICTIME

Mafia pariurilor loveşte din nou! Poli Timişoara, bănuită de «blat» în Europa League :S

Poli Timisoara
Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Justiţia germană cercetează mai multe partide despre care se bănuieşte că ar fi fost aranjate. Între ele se află şi partida pe care Poli Timişoara a disputat-o în 2009 contra lui Dinamo Zagreb, pierdută de bănăţeni cu 0-3. Gazeta Sporturilor a scris că fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit lui Dan Alexa, căpitanul timişorenilor 500.000 de euro pentru a pierde meciul, informaţie oferită chiar de căpitanul lui Poli!


Cel mai important club de fotbal din Croaţia, Dinamo Zagreb, e bănuită că ar fi aranjat cel puţin două partide din cupele europene pentru a favoriza mafia pariurilor. Informaţia a fost publicată luni de cotidianul croat Jutarnji List.

Sursa citată susţine că justiţia germană se referă la întîlnirea din calificările pentru Liga Campionilor 2006, împotriva lui Arsenal Londra (pierdută acasă, 0-3) şi la cea din Europa League, de pe 17 decembrie 2009, pierdută acasă în faţa românilor de la Poli Timişoara, care conta pentru grupa A (grupă din care mai făceau parte Anderlecht şi Ajax Amsterdam).

La eşecul în faţa "tunarilor", portarul Ivan Turin a avut o prestaţie slabă, primind trei goluri în 16 minute. Goalkeeperul a fost interogat de poliţie în această săptămînă, a confirmat vicepreşedintele lui Dinamo Zagreb, Zdravko Mamici.

Media croată a susţinut că Dinamo a făcut blat şi în finala Cupei Croaţiei în 2009, contra lui Hajduk Split (3-0, 0-3 şi 4-3 după penalty-uri) ceea ce ar fi permis mafiei pariurilor din europa şi Asia să încaseze cîştiguri de 1,4 milioane de euro.

CITEŞTE AICI MATERIALUL DIN GAZETA SPORTURILOR, ÎN CARE DAN ALEXA DECLARĂ CĂ SORIN ALTMAYER I-AR FI OFERIT  500.000 DE EURO PENTRU A PIERDE PARTIDA CU DINAMO ZAGREB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ravanelly
ravanelly  •  28 Iulie 2010, 19:43

fotbalul incepe sa faca greata. daca se continua in modul asta lumea o sa se orienteze spre alte sporturi. e urat...

mariusdg
mariusdg  •  28 Iulie 2010, 17:36

Ma bucur ptr voi ...inseamna ca ati platit curentul..acuma sa mai gasiti bani ptr jucatorii,staff..arbitri si jucati si voi in Prima liga la anul ...

spivak
spivak  •  28 Iulie 2010, 17:27

Nu calomniati pe Poli! E vorba de FC (Fulgerul) Timisoara.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează