INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TIMIŞOARA - MANCHESTER CITY, AZI, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marian Iancu: "Nu va exista presiune. Vom face spectacol, iar dacă învingem, vom fi eroi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Marian Iancu, patronul formaţiei Poli Timişoara, crede că echipa sa poate produce o surpriză în dubla cu Manchester City.


"Trebuie să recunoaştem că nu ne doream o asemenea echipă, dar este vina noastră că nu am contribuit la coeficientul României în fotbal. Sper că nu au avut timp să crească şi să se vadă relaţiile de joc", a declarat Iancu.

"Jucătorii nu au de ce să aibă emoţii, trebuie doar să fie concentraţi. Au posibilitatea să demonstreze că nu s-au apucat de fotbal din prisma hazardului, doar mingea e rotundă şi se poate întîmpla orice. Am mai făcut surprize, orice e posibil. Într-un asemenea meci, nu poţi fi inhibat, nu ai nici o presiune. Dacă pierdem, va fi  un lucru oarecum normal, dacă cîştigi, o să fim eroi", a adăugat Marian Iancu.

"Orice se va întîmpla, trebuie să depăşim rapid. Se joacă lejer, se joacă fotbal, se va face spectacol. Eu sînt convins că la Timişoara vom arăta că sîntem o echipă bună la nivelul disponibilităţilor noastre. Am văzut că la Craiova am jucat mai defensiv, am fost luat prin surprindere, dar am realizat că se pregătea tactica pentru meciul de astăzi", a declarat Iancu.

"Avem o altă perspectivă, nu vrem pe nimeni de la Urziceni. Vrem să promovăm nişte jucători de la echipa a doua, pentru că nu vrem să ne confruntăm cu probleme financiare", a încheiat Marian Iancu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
milan6
milan6  •  19 August 2010, 14:44

te-ai gandit la un streaptease? se baga si rosianu'?

flafy
flafy  •  19 August 2010, 13:19

ala care a comentat primu si care tine cu ac milan e unu dintre cei mai prosti de pe site! Hai Poli!!! sa-i scoatem pe englezi

hermesvenus
hermesvenus  •  19 August 2010, 13:14

Asa este , veti face o reprezentatie la fel de spectaculoasa cum va face CFR in UCL intr-o grupa cu echipe ca Manchester United , Real Madrid si Shalke 04..sau Barcelona, Lyon si Werder Bremen........................adica nimic , zero barat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează