INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER CITY - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marian Iancu: "Trebuie să ne autodepăşim şi să fim aplaudaţi. Mergem să ne calificăm"

marian iancu
marian iancu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Marian Iancu, preşedintele formaţiei Poli Timişoara, a declarat, la sport.ro, că mai crede în şansele pe care echipa sa le are în returul cu Manchester City, în returul din play-off-ul Europa League.

 

"Avem emoţii egale cu cei de la City. Nu sînt declaraţii de complezenţă. Noi nu avem nimic de pierdut, în schimb ei au un brand de apărat. După meciul tur, este posibil să ne calificăm. Dacă vom avea un spirit de sacrificiu, vom juca cu sufletul, orice e posibil", a declarat Iancu.

"Noi mergem să ne calificăm. Cel puţin mental, sîntem pregătiţi pentru o luptă dură. Nu o să ne facem de rîs. Pe teren sînt tot atîţia jucători la ambele echipe, există o minge, deci orice e posibil. Chiar dacă din punct de vedere individual, sînt peste noi, jucătorii de la Poli pot suplini prin forţa de grup. Nu ne rămîne decît să ne autodepăşim şi să fim aplaudaţi", a adăugat Marian Iancu.

"Obiectivul nostru va rămîne acelaşi chiar dacă nu ne vom califica. Vrem să cîştigăm tot ceea ce se poate. Nu cred că va exista vreo diferenţă în modul de abordare al meciului cu Steaua. Ambele echipe joacă în Europa League, iar Steaua are mai mult de pierdut decît noi, trebuie să obţină calificarea, mai ales că toată suflarea fotbalistică îşi spune speranţa în ei. Va fi mai greu pentru ei", a spus Marian Iancu.

"Nu mă interesează nici un jucător de la Urziceni. Ceea ce s-a întîmplat acolo, este un act premeditat. Nu a făcut nimic ilegal, a fost decizia lui. E un exemplu negativ pentru fotbalul românesc. Chiar eu am lăudat proiectul pe care l-au pus în aplicare la Urziceni, însă acum nu ştiu ce să mai cred", a încheiat Iancu.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
koky
koky  •  26 August 2010, 15:05

MAI BINE AI ZICE ,, MERGEM LA TAIERE SIGURA"! E MAI CORECT SI MAI REAL DECAT ITI INCHIPUI !

ciupi0812
ciupi0812  •  26 August 2010, 14:29

la urziceni s-a gasit un cadavru, peste care s-au aruncat corbii traditionali ai romaniei fotbalistice - daca acceptam ideea sefe cum ca in liga lu' ala se joace fotbal.

nelucu54
nelucu54  •  26 August 2010, 13:46

Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://nelucu54.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected].

Vezi toate comentariile (10)
Comentează