INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius Lăcătuş îl ironizează pe antrenorul Stelei: "Am auzit că şi Ronny Levy aşteaptă ca echipa să joace mai bine"

Lăcătuş crede că Steaua va avea o
Lăcătuş crede că Steaua va avea o "dublă" dificilă cu ŢSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 11:40

Marius Lăcătuş crede că pentru Steaua va fi dificil să elimine pe ŢSKA Sofia în play-off-ul Europa League. Fostul antrenor al Stelei spune că echipa lui Ronny Levy are o mare problemă: omogenitatea

"Va mai dura pînă Steaua va deveni o echipă omogenă. Şi Ronny Levy aşteaptă ca Steaua să joace mai bine, aşa l-am auzit că a spus. Mie mi-a plăcut Steaua în ultimul meci.

A avut un joc agresiv, arţăgos, şi-a obligat adversarul să greşească prin atitudinea pe care fotbaliştii au abordat-o.

E bine că steliştii sîn optimişti. Dar să nu se depăşească o anumită limită. ŢSKA Sofia nu e o echipă de mîna a doua, trebuie să-i iei în serios. Eu cred că Steaua va aborda diferit dubla cu bulgarii faţă de meciurile din campionat", a spus Marius Lăcătuş la sportro.

Steaua va întîlni joi, în play-off-ul Europa League, ŢSKA Sofia. Parida va se va juca de la 20:30, pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  17 August 2011, 16:22

hagi este siungurul antrenor mai slab decat lacatus !!! lacatus este antrenor de Intergaz..."ai, n-ai mingea, tragi la poarta !"...sa ne lase, frate. lacatus este singurul No 7, dar, ca antrenor, e "baie" totală !

ironic
ironic  •  16 August 2011, 16:17

Respect pentru fotbalistul Lacatus ! Respect pentrul OMUL Lacatus ! Dar nea Marius , sincer acu' , uita-te matale-n oglinda dimineata si jura-te ca esti antrenor ! Abia dupa ce in adancul sufletului ai sa fii convins de asta , promit sa te respect si ca antrenor .

domodo
domodo  •  16 August 2011, 13:39

nu il inteleg pe lacatus!eu sunt stelist dar ce face lacatus de o vreme se chiama "birfa la colt de ulita"!!!!pacat de laca!ar trebui sa se autoironizeze de "performantele"obtinute ca antrenor la steaua!!!un sfat pentru laca:"nu mai intra in dialog la emisiuni sportive tv. ca deja te ai facut de ris!!!stai in "banca ta"!arata ca ti-a ramas bunul simt care te a caracterizat pina mai acum!!!!este pacat de imaginea ta!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează