INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, JOI, 22:05, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen va fi arbitrat de un avocat

Foto: latreferee.lv
Foto: latreferee.lv

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 14:37

UEFA l-a desemnat la centru pe letonul Andris Treimanis pentru partida din grupele Europa League dintre FCSB și Viktoria Plzen, de joi, de la ora 22:05.

Acesta va fi ajutat la cele două linii de compatrioții săi Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs. Arbitri adiționali vor fi Alekandrs Golubevs și Edgars Malcevs, iar rezervă Raimonds Tatriks.

Treimanis are 32 de ani, e arbitru FIFA din 2011 și e de profesie avocat. Totodată, acesta n-a arbitrat niciodată vreo echipă din România sau Cehia.

Meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen se va juca joi, de la ora 22:05, în direct la TV Dolce Sport, Pro tv și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din această grupă mai fac parte Hapoel Beer Sheva și Lugano.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  11 Septembrie 2017, 20:03

Sint convins ca va fi un arbitraj mult mai corect,decat cel din campionatul intern !!! Jumatatea arbitrilor ar trebui verificate de DNA,daca altii nu vor sa faca curetenie in mafia fotbalului romanesc !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează