INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MULTE GOLURI ÎN EL

Medie de 3 goluri pe meci în ultima etapă de Europa League. Ce va fi diseară?

Wesley a marcat trei goluri în meciurile cu Lazio şi Zurich
Wesley a marcat trei goluri în meciurile cu Lazio şi Zurich

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 17:42

Cea de-a doua competiţie intercluburi ca importanţă în Europa este, ca în fiecare an, una foarte spectaculoasă, golurile nelipsind din programul de joi seară.

După ce în prima etapă media de goluri fusese una excelentă, 2,5 pe meci, ultima serie de partide din această competiţie a îmbunătăţit acest record, cele 73 de goluri marcate realizînd o medie de peste 3 goluri pe partidă. La această cifră au contribuit şi echipele româneşti, partidele Vasluiului şi Rapidului prilejuind înscrierea a cîte patru goluri.

Nu au lipsit nici scorurile fluviu. În prima etapă, Beşiktaş a spulberat-o pe Maccabi Tel Aviv, scor 5-1, cele şase goluri reprezentînd maximul în toate cele 48 de meciuri disputate. Cea mai clară victorie în deplasare a fost obţinută de Rubin Kazan, ruşii trecînd la scor de forfait, 0-3, de gruparea irlandeză Shamrock.

Wesley, pe podium!

Atacantul brazilian al celor de la FC Vaslui, Wesley, a marcat 3 goluri în partidele cu Lazio (2-2) şi Zurich (2-2). Două din reuşitele sale au venit din penalty. Interesant este că ultimii trei golgheteri ai competiţiei, Oscar Cardozo şi David Pizzarro (2009-10) sau Falcao (2010-11) nu marcaseră decît unul sau două goluri după primele două etape!

În clasamentul celor mai buni marcatori, conduce Matias Suarez (Anderlecht) cu patru goluri înscrise. Wesley, Andy Johnson (Fulham) şi Helder Barbosa (Braga) îl urmează, avînd cu un gol mai puţin. Echipele care au înscris cel mai mult sunt Anderlecht şi Beşiktaş (cîte şase goluri înscrise).

0 goluri a încasat Standard Liege. Este singura care a reuşit această performanţă

2 goluri a înscris Wesley din penalty. Brazilianul a fost unicul care a marcat din două lovituri de pedeapsă

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lazio
lazio  •  20 Octombrie 2011, 21:48

Urmareste live pe cristina facand videochat ://footballgameshighlights.com/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează