INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Andrei Vlad după gafa care a costat-o pe FCSB calificarea în grupe: "I-am spus imediat asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 20:56

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, îi transmite lui Andrei Vlad un mesaj de susținere după ce acesta a gafat impardonabil la meciul cu Rapid Viena din grupele Europa League, 2-1.

"I-am spus imediat că nu trebuie să găsim vinovat un singur jucător. A fost criticat, dar nu de noi. Noi avem încredere în Vlad, i se întâmplă oricărui jucător. E important că el are un caracter puternic.

Şi eu am fost huiduit încă de la încălzire de suporteri când eram jucător. Eu sper ca fanii să nu-l huiduie și să fie alături de fiecare jucător", a spus Dică. 

nu revine "pufi"

Cristi Bălgrădean, titularul de drept din poarta FCSB-ului, nu va fi apt nici pentru partida cu Voluntari, ceea ce înseamnă că Andrei Vlad va fi din nou titular.

"Cred că Bălgrădean revine după această întrerupere (n.r - după meciurile echipei naționale cu Muntenegru și Serbia, din 7 și 10 septembrie", a declarat Dică, la conferința de presă de azi.

Vezi și:  Prima reacție a lui Andrei Vlad după gafa cu Rapid Viena » Ce discuție a avut astăzi cu Becali și de ce își contrazice impresarul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2018, 13:54
Postat de haideusicfr pe 02 Septembrie 2018, 13:53

Din cate stiu eu cel mai experimentat portar trebuie se fie i jur de 30 de ani.

mai bine ar fi aparat stancioiu.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2018, 13:53

Din cate stiu eu cel mai experimentat portar trebuie se fie i jur de 30 de ani.

ionnis
ionnis  •  02 Septembrie 2018, 12:39

FCSB joaca cu botosani nu voluntari ziarist part time ce esti :)) :D Pentru voi e acelasi lucru

Vezi toate comentariile (6)
Comentează