INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA, JOI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica anunţă: "Vom avea suporteri la Sofia, dar nu foarte mulţi"

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 18:48

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre prezenţa fanilor roş-albaştri la jocul retur cu ŢSKA, de la Sofia.

"Vor fi suporteri la Sofia, dar nu foarte mulţi. Nu va face deplasarea Peluza Nord, e o hotărîre pe care au luat-o de mult şi pe care nu şi-o schimbă, indiferent de rezultatul din tur. Ne interesează să cîştigăm ultimul meci pe care îl vom disputa pe teren propriu în afara Bucureştiului, la Ploieşti, contra lui FCM Tîrgu-Mureş, apoi sper să semnăm un contract cu National Arena.

Nu a fost comod să ne mutăm de pe un stadion pe altul. Nu au fost incidente de natură să trimită Steaua să joace pe alte stadioane, dar am fost nevoiţi să jucăm la Constanţa, la Ploieşti... Ar trebui ca astfel de decizii să nu se mai ia, poate o amendă este mai normală. Nu e normal ca un club care dovedeşte cu acte că şi-a luat măsuri să evite incidente să păţească aşa ceva. Avem contracte cu firme de pază, din moment ce externalizezi aceste probleme, nu e normal să o păţească tot clubul care organizează meciurile", a spus Mihai Stoica la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Steaua va juca joi, cu începere de la ora 20:30, la Sofia, returul cu ŢSKA. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur, Steaua a cîştigat cu 2-0 la Cluj, goluri Galamaz şi Tatu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
popica1968
popica1968  •  23 August 2011, 22:50

MITA LA PENSIE

danrapid
danrapid  •  23 August 2011, 22:06

pai normal..voi nu aveti suporteri acasa daramite sa mai mearga si BG..Si cred ca aia care merg sunt bodyguarzi la beecali

botoshel
botoshel  •  23 August 2011, 20:33

deci in primul rand mai terminati voi gspule cu reclamele astea de kkt. Acasa e Ghencea si Ghencea e Acasa. Wc-ul meu e in 2 culori rosu si alb

Vezi toate comentariile (9)
Comentează