INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, 15 DECEMBRIE, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica: ”Nu vom fi întîmpinaţi cu pizza şi mozzarella la Napoli, dar pentru astfel de meciuri e frumos fotbalul”

Mihai Stoica, Stoica, Steaua
Mihai Stoica, Stoica, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2010 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a vorbit despre partida decisivă pe care echipa sa o va disputa miercuri în faţa celor de la Napoli.

”Se pare că nu vom fi întîmpinaţi la aeroport cu pizza şi mozzarella, ci cu ostilitate. Dar pentru astfel de meciuri te faci fotbalist. Pentru astfel de meciuri e frumos fotbalul. Se va juca în faţa unui stadion arhiplin. Această partidă este considerată lîngă Vezuviu meciul anului şi e o presiune enormă.

Din păcate avem multe absenţe, iar Marius Lăcătuş şi staff-ul lui au probleme în a alcătui o echipă. Sper la o calificare istorică în primăvara europeană, pentru că nu am mai trecut de ceva vreme acest prag”, a spus Mihai Stoica la GSP TV.

...despre ieşirea în club a jucătorilor: ”Jucătorii au mers de comun acord cu conducerea şi staff-ul tehnic în club. Antrenamentul de dimineaţă s-a desfăşurat normal, nu au fost probleme”

 

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (2)
lilianna16
lilianna16  •  13 Decembrie 2010, 14:55

pai mozarella e pusa pe pizza... e cel mai bun cascaval :) cine nu spera la calificarea Stelei in primavara? Sper sa fie un meci frumos fara incidente si sa fecem macar un egal

imperator
imperator  •  10 Decembrie 2010, 17:37

cred ca pizza si mozzarella o s-o primiti la stadion.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează