INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: Florinel Coman i-a „frânt” inima unui copil: filmul complet al evenimentelor

Florinel Coman // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Florinel Coman // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 14:33

FCSB a tranșat fără emoții „dubla” cu Milsami Orhei, impunându-se cu 4-1 la general. După 2-0 în tur, roș-albaștrii au câștigat și în deplasarea din Republica Moldova, scor 2-1. 

Cum FCSB se bucură de un număr mare de fani peste Prut, echipa lui Bogdan Andone a fost susținută aseară de numeroși fani care au luat cu asalt micuța arenă din Orhei. 

După meci, a avut loc un episod mai puțin fericit pentru un băiețel de câțiva ani care voia cu orice preț să se aleagă cu tricoul lui Florinel Coman. Copilul i-a solicitat suvenirul fotbalistului, însă Coman l-a refuzat. 

Dincolo de acest moment, Florinel Coman a ieșit în evidență printr-o serie de gesturi frumoase la finalul partidei, când s-a fotografiat alături de fani și  le-a acordat acestora autografe timp de 10 minute.

Declarațiile lui Florinel Coman de la finalul meciului:

 

Vezi și: MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // NOTE GSP Claudiu Belu, jucătorul amenințat de Becali, a clacat din nou! A fost cel mai slab jucător la Orhei + cine a impresionat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1263585510338798
Ionut Necula  •  20 Iulie 2019, 11:25

Ala e un baietel din clanul combinatorilor din neamul lui florinel care apare si la aeroport cu nationalaU21 si cand joaca fcsb,nu mai promovati toate baragladinele,credeti ca lumea nu isi da seama de asta?

143731175974645
Gelu Cristean  •  20 Iulie 2019, 10:49

bah ce minte aveti si ce jenant articol, daca la meciul viitor vin 50 sa-i ceara tricoul, o sa ziceti ca a frant 50 de inimi? sa se duca tac-su sa-i cumpere de la magazinul clubului daca e fan florinel :D

zagna
zagna  •  20 Iulie 2019, 08:09

Cum poti sa gandesti ca e bine sa ceri cuiva sa-ti dea hainele ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close