INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB

MILSAMI ORHEI - FCSB // VIDEO Bogdan Andone, mesaj urgent pentru Gigi Becali: „De asta avem nevoie” + Îl așteaptă pe Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 20:41

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul FCSB, a susținut o conferință de presă premergătoare returului cu Milsami Orhei din preliminariile Europa League, alături de fundașul Iulian Cristea (25 de ani).

  • Milsami - FCSB (0-2 în tur) se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV
  • Justin Gafiuc și Dumitru Angelescu (foto) sunt în Republica Moldova, de unde transmit cele mai noi informații despre returul Milsami - FCSB

Tehnicianul a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul Constantin Budescu (30 de ani), aflat aproape de o despărțire de Al-Shabab, să ajungă la FCSB.

„Am văzut că Budescu s-a eliberat din Arabia. Dacă îl așteptăm la noi? Da, îl așteptăm să facem un grătar împreună!”, a glumit Andone. Totuși, antrenorul îi solicită în continuare patronului să mai transfere un jucător: „Cel mai mult ne-ar interesa achiziționarea unui fundaș de picior stâng”.

Până la transferul unui fundaș stânga, unde FCSB e interesată Cristi Ganea (Bilbao), Florin Ștefan (Sepsi), Bradley de Nooijer (Viitorul), Andone s-ar putea trezi la antrenamente cu Budescu. Gigi Becali a recunoscut în exclusivitate pentru GSP.RO că și-l dorește pe mijlocaș înapoi la echipă. (Detalii AICI)

„Nu ne permitem luxul de a juca prost”

„E un meci important de calificare. Trebuie să fim capacitați la nivel maxim, să facem un meci bun și să scoatem un rezultat favorabil. Ne-ar bucura să avem mulți susținători la Orhei, ar fi important și pentru jucători să simtă mai mulți suporteri alături de echipă.

Am văzut terenul doar pe niște imagini video. Am înțeles că nu e chiar foarte rău, dar nici cel mai bun. Indiferent însă de starea lui, trebuie să ne adaptăm la condiții și să ne atingem obiectivul calificării. Nu vreau să mă gândesc la o înfrângere. Nu avem voie, nu ne permitem luxul de a nu face un meci bun.

Mai avem încă mult de muncă. Am lucrat împreună doar patru săptămâni, sunt în continuare multe de pus la punct defensiv și ofensiv. Ritmul de meciuri din trei în trei zile nu ne oferă însă răgaz pentru a munci cât am vrea”, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă.

„Va fi un meci dificil, împotriva unei formații arțăgoase, care dorește să treacă în turul următor. Pentru mine e o provocare să evoluez prima dată în cupele europene. Aș alege în egală măsură titlul și calificarea în grupele continentale”
Iulian Cristea, fundaș FCSB

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Gigi Becali pregătește transferul verii la FCSB: „Budescu știe că îl vreau mereu la echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează