INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUCESCU A CÎŞTIGAT CUPA UEFA!

Mircea Lucescu: "Am avut finala la discreţie, am făcut ce am vrut pe teren"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a vorbit despre succesul înregistrat de echipa sa în finala Cupei UEFA şi spune că gruparea ucraineană ar fi trebuit să-şi impună superioritatea încă din timpul primelor 90 de minute.

"Sînt foarte bucuros, nu pot decît să le mulţumesc tuturor celor care au participat la această campanie victorioasă: jucătorilor, preşedintelui şi staff-ului meu. Am învins un adversar foarte valoros care a eliminat echipe italiene foarte puternice pentru a ajunge în finală.

Am avut jocul la discreţie, am făcut ce am vrut pe teren, însă, din păcate, nu am înscris nici decît un gol în prima repriză. După reuşita lui Naldo ne-am pierdut puţin busola, dar în cele din urmă am învins. Noi sîntem cîştigătorii logici ai acestei confruntări!", a explicat Lucescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  21 Mai 2009, 23:21

Cine a "gandit" asa zisa reclama cu PUMA ar trebui demis. Ca ai pus aceasta reclama pe site-ul cel mai accesat din Romania si nu ai facut decat sa aduni persoane care in viata vietilor lor nu o sa mai cumpere aceasta marca(subscriu) nu face decat sa intareasca cele spuse de mai sus. Reclama era OK dar nu in acest format.In alta ordine de idei; "la discretie", creca' nea Mircea a atipit in repriza a 2-a....

 •  21 Mai 2009, 19:41

nea mircea, tot respectul, dar se para ca incepi sa dai cu mucii-n fasole in interviurile tale. trezeste-te. desi importanta, e doar o cupa uefa.

 •  21 Mai 2009, 19:35

fii bah nea mircea serios..ati fost in corzi..dar cu arbitrul castiga si faru constanta

Vezi toate comentariile (27)
Comentează