INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUCESCU A CÎŞTIGAT CUPA UEFA!

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au avut steagul României la premierea de la finalul jocului!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au dus cu ei pe podiumul pe care a fost decernată Cupa UEFA streagul României. Înfăşurat în tricolor, fundaşul reprezentativei a fost îmbrăţişat de coechipieri şi s-a felicitat cu Dario Srna, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi de la Şahtior.

Playtech: Imagini bombă cu Dana Budeanu de când a apărut prima oară la TV! Sigur nu o recunoşti! Cum arăta vedeta?


Comentarii (7)
chris_gali
chris_gali  •  21 Mai 2009, 01:20

am vazut meciul in statele unite iar comentatorul televiziunii americane il felicita pe lucescu si-l numea arhitectul echipei !..cand vorbea de lucescu vorbea doar la superlativ , cu respectul pe care-l datorezi oamenilor care impun respect !..pacat ca lucescu a fost si este respectat doar departe de tara iar in tara injurat si mascarit !..asta e romania,o tara de care vrei sa uiti cand pleci din ea !..o tara in care se traieste ca in epoca primitiva !..o tara departe de civilizatia europaeana !

 •  21 Mai 2009, 00:59

tricolorul l-a avut doar lucescu.asa ca numai dezinformati oamenii.rat nu a avut nici un moment tricolorul cu el.bravo nea mircea.din cand in cand se mai sparge si ghinionul.poate de-acum incolo n-o sa mai fi asa suparat ca a castigat steaua cupa campionilor.

bamse1901
bamse1901  •  21 Mai 2009, 00:53

3 randuri e tot articolul?asta reiese si dintyr-un dimplu titlu.FELICITARI LUI IL LUCE.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează