INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB

MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1 // Gigi Becali, primul transfer după calificarea în play-off-ul Europa League: „Am bătut palma! E titular cu Poli Iași”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 22:45

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul fusese 0-0. 

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia;

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat că după calificarea în play-off-ul Europa League a transferat un nou jucător, o extremă dreapta, dar nu a vrut să-i dea numele.

„Mâine vine un jucător care va putea juca deja în Europa League! Ne-am calificat și am transferat un jucător. Au venit banii, am adus un jucător. Am luat 1 milion de euro pentru că ne-am calificat în play-off-ul Europa League și fac un transfer.  

Mâine, la prima oră se înregistrează transferul. Nu vreau să spun înainte cine e. Ne-am înțeles și cu clubul și cu jucătorul. E un club din România și ne-am înțeles. La fel și cu jucătorul.

L-am adus pe un post pe care-l consider deficitar. Am transferat o extremă dreapta. Nu spun cine e! Îl știți pe jucător. Vine mâine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1060898257316456
Marin Mihai  •  16 August 2019, 16:31

"Cum e turcul,as-i pistolul", ***-i ca ***,i se potriveste perfect lui Becali,increzut si ingamfat(crestinule fariseu,mare pacat,baga de seama!),oare nu sunamai bine ca la primit pa Narcis la ella birou?Dar nu,fanfaronul la chemat la palat! Narcis Raducan nu s-a invatat minte,nu peste mult timp va pleca de la "palat" umilit cu coada intre picioare.Bine Narcis,in scurt timp vei devenii mic,mic si neinsemnat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  16 August 2019, 12:26
Postat de razar99 pe 16 August 2019, 09:31

Cand esti frustrat mai bine te abtii. Faultul la Vlad a fost 100%..iar eliminarea corect acordata. Fundasul ala a mai avut cateva faulturi grosolane. De galbenul la Planici nu spui nimic?dc tot vb de arbitru.

Craciunescu care este un specialist a spus ca niciodata nu se acorda al doilea cartonas galben pentru un astfel de fault...FCSB s-a calificat cu marele ajutor al arbitrului, altfel probabil se ajungea la penalty-uri pentru ca nici o echipa nu juca nimic si acolo se putea intampla orice...arbitrul trebuie sa primeasca prima de victorie dupa acest meci! Guimaraes va da cu terenul in cap!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 August 2019, 10:50
Postat de corectu pe 16 August 2019, 07:32

Steaua a fost la cârma jocului.A avut cele mai clare ocazii de gol.

cine, steaua prostilor ? aseara a jucat fcfcsb..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează