INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORŢI

MM s-a sucit, nu mai rîde de Bundesliga: ”Era rău dacă picam cu nemţi!” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 21:27

Ascensiunea cluburilor din Germania l-a dat peste cap pe managerul Stelei. Acum cîteva luni, Mihai Stoica le-a răspuns pe facebook celor care îi scriau că preferă Bundesliga în dauna campionatelor pe care MM le analiza la TV: "Ce campionat e ăla în care Kagawa e campion?!" a fost răspunsul ironic al managerului.

Prestaţiile pe care echipele germane le au în cupele europene l-au determinat pe Stoica să se răzgîndească. "E bine că n-am picat cu nemţi, fiindcă par în formă în acest sezon", a reacţionat MM după ce a aflat că Steaua o va întîlni pe Ajax în "16"-imile Europa League.

Kagawa, numele cu care managerul a argumentat că formaţiile din Germania nu-s de speriat, a semnat între timp cu Manchester United. Iar Dortmund, fosta lui echipă, a cîştigat o grupă din Champions League în care a concurat cu Real Madrid, cu Ajax şi cu Manchester City.

Aici ai tragerea la sorţi pentru Europa League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
mutulik13
mutulik13  •  20 Decembrie 2012, 22:19
Postat de newentry pe 20 Decembrie 2012, 21:55

Vrei să scrii invers: cel mai mare manager în viață numit în funcția onorifică de papagal regal ce imită la Palatul de Cleștar???

Sau asa...:)))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  20 Decembrie 2012, 22:18

Dovada clara ca nu se pricepe la fotbal. L-au cumparat englezii de slab ce e pe Kagawa. Tot japonezi i-au dat o caruta de goluri cu Stuttgart. E prea plin de sine ca sa recunoasca daca o da in bara! El si ciobanul parlamentar, cele doua genii ramase inca in viata dupa moartea lui Ceausescu.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Decembrie 2012, 22:15

Pe Coana Mitza o asteapta patru cotolani grei ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează