INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   STUTTGART - STEAUA, AZI, ORA 20:00, PROTV, DOLCESPORT, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

MM Stoica îi vede cei mai tari, dar ei nu se tem deloc de Steaua: "Nu e capabilă să se califice"

Mihai Stoica o vede pe Copenhaga favorita grupei
Mihai Stoica o vede pe Copenhaga favorita grupei

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 14:23

Steaua va debuta în Europa League împotriva favoritei din grupă, Stuttgart (ora 20:00, Pro tv, DolceSport, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro). Deşi Mihai Stoica are o părere bună despre Copenhaga, danezii n-o văd pe Steaua capabilă să prindă unul dintre primele locuri

January Kalborg, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti din televiziunile de sport din Danemarca, consideră că Steaua şi Molde sînt cele mai slabe echipe ale grupei:

"Chiar dacă nu se descurcă bine în Bundesliga, mă aştept că Stuttgart să cîştige grupa şi să meargă mai departe alături de Copenhaga. Pur şi simplu nu văd cum Steaua sau Molde pot acumula în această grupă mai multe puncte decît Copenhaga".

MM o vede pe Copenhaga cea mai tare

Pentru managerul Stelei, Mihai Stoica, echipa daneză e peste Stuttgart: "În opinia mea, Copenhaga este favorita grupei. Este o echipă extrem de valoroasă şi bine organizată".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
r.obert
r.obert  •  20 Septembrie 2012, 17:34
Postat de alpineunulrestulsuntcopii pe 20 Septembrie 2012, 14:53

si danezii au specialistii lor. se asteapta ca stuttgart sa castige grupa... e mare specialist. si copenhaga pe 2

credeti ca danezii nu au si ei stiucanii lor?

ursulaku
ursulaku  •  20 Septembrie 2012, 16:54

Calculele sunt INTOTDEAUNA date peste cap intr-o proportie mai mare sau mai mica.

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  20 Septembrie 2012, 16:21
Postat de vladutz13 pe 20 Septembrie 2012, 14:48

Sunt curios cate meciuri ale Stelei a vazut baiatul asta Kalborg!!! Pe cat punem pariu ca nici macar unul?? si ca nici macar nu s-a uitat la rezultatele din campionat ale Stelei??? Am fost cat pe ce sa eliminam pe Napoli acum 2 ani, cand eram pe locul 10 in campionat, si nu putem sa scapam pe Copenhaga cand suntem lideri??? Amuzant :). Oricum, se vede cat de penibil e omul asta, daca el crede ca Stuttgartul castiga grupa.

pe criteriul asta comparativ eram pe 10 bateam napoli...suntem pe 1 ii batem pe Copenhaga...tzin sa-tzi aduc aminte de un Milan - FC National 1-1 sau 2-2 parca...intr-un an cand luasera UCL..2002 sau 2003.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează