INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   LUDOGOREȚ - ZRINJSKI MOSTAR 1-0

Moți, omul cu golul la Ludogoreț! Keșeru, marele ghinionist: ”Ne-am învins teama și am căutat golul”

Foto: sportal.bg
Foto: sportal.bg

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2018 11:08

Cosmin Moți, fundașul de 33 ani, a adus din nou lumină la Razgrad cu un gol în minutul 16. Keșeru, în schimb, l-a ratat în mai mule rânduri pe 2-0. C toate acestea, bulgarii s-au impus cu 1-0 în fața lui Zrinjski Mostar, în turul 3 preliminar din Europa League.

Cosmin Moți a fost joi seară eroul lui Ludogoreț. Cu reușita din minutul 16 al primei manșe cu Zrinjki, cap la o ieșire neinspirată a portarului advers, fundașul de 33 de ani a adus un pic de lumină în criza pe care o traversează campioana Bulgarei în acest debut de sezon.

"Mai greu decât cu Vidi"

Startul împiedicat în campionat, 4 puncte în 3 etape, locul 8, și eliminarea din turul 2 preliminar al Ligii, în fața campioanei Ungariei, Vidi, le-au afectat psihicul jucătorilor lui Paulo Autuori.

Iar fostul apărător al lui Dinamo o recunoaște deschis: "A fost greu împotriva unei formații de calitate, care a jucat, nu s-a apărat 90 de minute, cum fac alte echipe. Am avut un meci mai greu decât partidele pierdute cu Vidi și cu Lokomotiv Plovdiv. Aceste eșecuri au creat o anume presiune și în vestiar ne-am vorbit că e obligatoriu să facem tot ce-i omenește posibil ca să marcăm. Am ieșit apoi pe teren, ne-am învins teama și am căutat tot timpul golul".

Ghinionist

Colegul Keșeru n-a avut însă noroc, irosind numeroase ocazii de a mări avantajul. Este și acesta un motiv pentru care Moți e convins că "returul de la Mostar va fi și mai greu. Ne-ar fi ajutat un scor mai mare, Zrinjki e o echipă mai bună decât Vidi".

"Am stat în tensiune după meciurile cu Vidi, în care am primit o lovitură în 180 de minute și am picat. Știm că apar astfel de partide în care pur și simplu n-ai noroc" Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

90 de minute au jucat Moți și Keșeru la Ludogoreț, contra lui Zrinjski

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează