INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

N-a mișcat la Ovidiu, a marcat pentru o victorie uriașă în Europa! Vedeta adversarei României a făcut spectacol

Hajrovici (dreapta) // Foto: Gulliver / GettyImages
Hajrovici (dreapta) // Foto: Gulliver / GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 13:41

Una dintre rivalele României în lupta pentru calificarea la Euro 2019 U21, Bosnia, a pierdut fără să emită pretenții în meciul din septembrie, însă una dintre vedete a făcut show în competițiile europene

Este vorba de Amer Gojak, mijlocaș la Dinamo Zagreb. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, născut la Sarajevo în 1997, a făcut 2-0 pentru croați în minutul 68 al partidei cu Anderlecht, jucată chiar în Belgia. A fost chiar scorul final al partidei de pe "Constant Vanden Stock". 

Chiar dacă a fost ajutat la gol de un adversar - șutul de la 18 metri a fost deviat - evoluția lui Gojak a fost considerată una excelentă și lăudată în presa croată. 

Și prima reușită i-a aparținut tot unui bosniac, Izet Hajrovici, în timp ce fosta echipă a românilor Stanciu și Chipciu arămas în 10 din minutul 46, când Ognjen Vranjes a văzut "roșu".

Succesul îi plasează pe croați în fruntea unei grupe din care mai fac parte Fenerbahce și Trnava, în timp ce Anderlecht este ultima în clasament, cu 0 puncte.

Gojak, decar la echipa națională de tineret, a jucat tot meciul de la Ovidiu, însă n-a reușit vreo fază memorabilă. România s-a impus prin golurile lui Adrian Petre și Ianis Hagi, 2-0, și este prima în clasament înaintea partidelor decisive cu Țara Galilor (12 octombrie) și Liechtenstein (16 octombrie). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sibelius
sibelius  •  05 Octombrie 2018, 19:31
Postat de rocky2 pe 05 Octombrie 2018, 15:27

Ce folos ca n-a miscat in meciul cu noi? Va fi vandut de Zagreb peste vreun an cu 10-15 milioane de euro prin Anglia, Franta sau Italia, iar micul print va imbatrani in casa cu parintii!

"Folosul" e al Nationalei U21. Suma pe care va fi vandut si unde va ajunge sau nu Ianis Hagi nu au legatura cu subiectul, dar trollii trebuie sa-si faca datoria.

rocky2
rocky2  •  05 Octombrie 2018, 15:27

Ce folos ca n-a miscat in meciul cu noi? Va fi vandut de Zagreb peste vreun an cu 10-15 milioane de euro prin Anglia, Franta sau Italia, iar micul print va imbatrani in casa cu parintii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează