INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA VS RANGERS

VIDEO Nicolae Stanciu e gata de duelul cu Ianis Hagi: „Îmi place tragerea la sorți!” » Regretul mijlocașului de la Slavia

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul celor de la Slavia Praga, a prefațat duelul cu Rangers, formația lui Ianis Hagi (22 de ani), din „optimile” Europa League. +11   FOTO
Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul celor de la Slavia Praga, a prefațat duelul cu Rangers, formația lui Ianis Hagi (22 de ani), din „optimile” Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 17:13 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 18:10

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul celor de la Slavia Praga, a prefațat duelul cu Rangers, formația lui Ianis Hagi (22 de ani), din „optimile” Europa League. 

Nicolae Stanciu a contribuit la calificarea Slaviei Praga în optimile de finală din Europa League. Mijlocașul român a pasat decisiv la prima reușită din victoria cu Leicester, scor 2-0, iar acum e optimist. Spune că Rangers este o echipă pe placul lui, dar e dezamăgit că „dubla” se va juca fără spectatori în tribune.

Stanciu, pregătit pentru duelul cu Ianis Hagi 

„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o dublă interesantă”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru site-ul oficial al Slaviei. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Eric Bicfalvi dezvăluie cine l-a ajutat să ajungă la națională și marele transfer ratat în carieră

Leicester - Slavia 0-2 (în tur 0-0) » Marcatorul Slaviei îi mulțumește lui Nicolae Stanciu: „O centrare incredibil de bună” + Note excelente în presa cehă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  27 Februarie 2021, 00:38
Postat de fairplayromania pe 26 Februarie 2021, 21:56

Îl cheamă Nicuşor .....

Îl cheamă Nicolae. Nu ții minte că pe vremea când era la FCSB, se supărase pe jurnaliști pentru că îi ziceau "Nicușor"?

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2021, 22:37

Duelul petardelor.

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Februarie 2021, 21:56

Îl cheamă Nicuşor .....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close