INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, ORA 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Numai 40.000 de bilete s-au vîndut pentru Napoli - Steaua! Argăseală: "Nu tribuna decide meciul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală, a spus la Fanatik Show, pe Digisport, că meciul cu Napoli nu va fi decis de atmosfera de pe San Paolo şi a vorbit despre şansele de calificare în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

"Ne-am plimbat în oraş pentru că nu avea de ce să ne fie frică, chiar le-am spus oamenilor de unde sîntem şi au fost calzi. Sînt pătimaşi cînd vine vorba de Napoli, dar cu noi s-au comportat foarte bine. S-au vîndut puţin peste 42.000 de bilete, deci două treimi din stadion vor fi pline.

Oricum, nu în tribune se decide meciul, ci în teren. Matematic vorbind, Steaua este favorită pentru că are două variante din trei, îi convine şi egalul, nu trbeuie să forţeze victoria. Băieţilor nu le e frică, dar sînt concentraţi", a spus Argăseală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
justsamba
justsamba  •  15 Decembrie 2010, 19:58

Si apropo, cand scrii un articol incepand cu "Numai 40.000 de bilete s-au vîndut pentru Napoli ", ar trebui sa te gandesti ca 40 000 avem noi in campionat la 10 meciuri.

justsamba
justsamba  •  15 Decembrie 2010, 19:52

Tot matematic insa St0aia e de vreo 3 ori mai slaba =))))))))

nicco
nicco  •  15 Decembrie 2010, 19:26

"Matematic vorbind, Steaua este favorită pentru că are două variante din trei, îi convine şi egalul, nu trbeuie să forţeze victoria." Dixit Argaseala - doctor in logica si in matematica, banuiesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează