INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK SALONIC - CHELSEA

PAOK - CHELSEA // FOTO Intră iar în atenția UEFA? Ultrașii lui PAOK au declanșat infernul la meciul cu Chelsea din Europa League

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 20:44

Stadionul "Toumba" a fost neîncăpător la duelul lui PAOK Salonic, formația lui Răzvan Lucescu și Alin Toșca, cu Chelsea, din prima etapă a grupelor Europa League. 

Ultrașii eleni, recunoscuți pentru fanatismul lor, au creat o atmosferă incendiară în startul partidei. Au aprins zeci de torțe și fumigene, însă riscă să joace următoarele meciuri din grupă fără spectatori, UEFA interzicând în mod clar astfel de momente pirotehnice pe stadioane. 

Mai mult, fanii de la Tribuna a II-a au afișat din nou banner-ul cu implicații politice arborat la fiecare meci în ultima perioadă: "Macedonia e una singură și se află aici". 

Urmărește AICI duelul dintre PAOK și Chelsea și celelalte meciuri din prima etapă a grupelor Europa League

Vezi și: FOTO Ce făcea președintele lui Chelsea în atmosfera incendiară de pe Toumba » Imaginea serii în Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  21 Septembrie 2018, 06:49

Da , și CARE este problema? UEFA se bagă prea mult în seamă. Sunt probleme mult mai importante și CAUZE mult mai bune care ar merita atenția UEFA. Mult respect incredibililor fani ai PAOK Salonic! Mult respect Lucescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează