INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PARTIZAN - MANCHESTER UNITED 0-1

PARTIZAN - MANCHESTER UNITED 0-1 // Jucătorii lui Manchester United au fost criticaţi dur de Paul Scholes chiar şi la victorie: „Parcă n-au jucat niciodată împreună”

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 11:51

Manchester United a câștigat pe terenul lui Partizan, 1-0, în grupele Europa League. 

Elevii lui Ole Gunnar Solskjær au fost însă făcuţi praf de Paul Scholes. „United este ca o echipă de străini. Nu vezi nicio legătură între mijloc şi atac, iar pasele sunt atât de proaste...”.

Deşi conduce grupa, echipa lui Solskjær s-a chinuit şi la Belgrad, suferind pentru victoria cu Partizan (1-0), din penaltyul lui Martial. Fostul mijlocaş al „diavolilor„ Paul Scholes a criticat dur evoluţia de joi seară. 

Este ca o echipă de străini, parcă n-au jucat niciodată până acum împreună. Nu vezi nicio legătură între linia de mijloc şi atacanţi, iar pasele sunt atât de proaste. Ai dori să vezi un semn încurajator ici-colo, un «un-doi» ori pe numărul 10 primind mingea în treimea adversarului”.

„Naivi şi destul de slabi” 

Nici defensiva lui United, în centrul căreia Maguire l-a avut partener pe Jones (doar al treilea meci ca titular în acest sezon), n-a scăpat de "rafalele" analistului Sky Sports: „Au fost naivi şi destul de slabi. Iar în repriza secundă nu am văzut în teren decât o echipă ce încerca să înscrie şi alta care apăra rezultatul cu disperare. Au tot căutat să facă rost de minge, ca-n multe alte meciuri în acest sezon, dar trebuie să fie mai deştepţi”. 

11 meciurifără victorie în deplasare în competiţiile oficiale era seria neagră a lui United, ruptă la Belgrad. De la ultimul succes din 6 martie, 3-1 cu PSG în "optimile" Ligii, a înregistrat 4 egaluri şi 7 eşecuri

Citește și:

 

Robert Moreno, selecționerul Spaniei: „Leo Messi parcă ar veni din Matrix. E cel mai bun din istorie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează