INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Performanță fantastică! FCSB e peste AC Milan, Fener și Marseille în Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:30

FCSB a încheiat grupa de Europa League pe locul 2, după trei victorii, o remiză și două înfrângeri și a luat fața multor echipe importante în clasamentul coeficienților.

Echipa lui Dică ocupă locul 55 în clasamentul european al cluburilor, cu 25.500 de puncte, fiind peste formații ca AC Milan, Fenerbahce sau Marseille.

România mai are o singură echipă în top 100: Astra Giurgiu, care ocupă locul 91. Sub Astra sunt echipe ca Atalanta, una dintre echipele cu care poate pica FCSB în primăvara europeană, Sampdoria, Stuttgart sau Standard Liege.

 clasament

Lider în acest clasament al coeficienților este Real Madrid urmată de Atletico Madrid, FC Barcelona și Bayern Munchen.

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  08 Decembrie 2017, 17:02

La incasat cate 5 goluri fcsb este peste toti! Performanta fantastica ce-i drept!

mosvasile
mosvasile  •  08 Decembrie 2017, 16:54

Pentru ca echipele alea-reducandu-si drastic cheltuielile-au intinerit echipa sinu au mai ocupat locuri fruntase in campionatele lor,iar Fenerbahce a fost suspendata din cupele europene!FCSB-ul care cumpara tot in campionatul romanesc, participa la cupele europene!Dupa acest criteriu-al participarii-probabil ca e pe acolo pe unde e si Sherif Tiraspol-cea care a intrecut-o in meciurile directe-si pe unde e si Bate Borisov!

caine_din_tei
caine_din_tei  •  08 Decembrie 2017, 12:27

ciuguleala la palat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează