INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - DINAMO 3-0

Presa croată: "Festival Hajduk. Furtună la Split, românii spulberaţi" :(

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Publicaţia Slobodna Dalmacija a notat că Dinamo Bucureşti a fost spulberată de uraganul ofensiv al echipei Hajduk Split şi de atmosfera impresionantă din tribune, la meciul de joi, din Liga Europa, scor 3-0 pentru croaţi.

"Festival Hajduk. Furtună la Split, românii spulberaţi, Hajduk continuă în Europa. Uraganul impresionant din prima repriză şi lecţia defensivă de apoi au fost câştigătoare. Atmosfera din tribune i-a intoxicat, sfâşiat pe români. Fantezie şi supergoluri pentru o calificare de senzaţie", a scris sursa citată.

Cotidianul Jutarnji List a titrat: "Noapte de vis. Hajduk i-a şocat pe români. Dominare completă, Dinamo n-a avut nicio şansă, fiind aruncată afară din Europa".

"Miracol la Split. Mulţumim, băieţi!"
, a titrat Vecernji List. "Superbii fani au purtat echipa spre victorie. Experimentata Dinamo a fost făcută bucăţi, terminată!", a comentat Vecernji.

"Într-o atmosferă inimaginabilă, Dinamo n-a avut reacţie. Hajduk a jucat fenomenal", a scris Sport Plus.  Sportske Novosti a titrat: "Performanţă magnifică! Hajduk i-a dat trei boabe lui Dinamo!".

Sursă: Mediafax

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (33)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 August 2010, 16:49

excelent comentariu. si urmatorul la fel.

mihaitom74
mihaitom74  •  06 August 2010, 16:11
Postat de bogdanberbec pe 06 August 2010, 16:06

Oricum, Dinamo este una dintre cele mai bune echipe din BD. Stefan Cel Mare! Daca nu chiar cea mai buna! : ))))

Are dreptate cel dinaintea mea! Pe noi cei de la blocul 50 scara A, ne-au batut mereu. ECHIPA MARE DE TOT. O data ne-au facut cu arbitrii. Dar nu a fost televizat meciul si nu am avut dovada. :)) Succes pe mai departe cu: 17 Nentorii, Elfsborg, Nijmegen, Split. Si legenda va continua... :))))

bogdanberbec
bogdanberbec  •  06 August 2010, 16:06

Oricum, Dinamo este una dintre cele mai bune echipe din BD. Stefan Cel Mare! Daca nu chiar cea mai buna! : ))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează