INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - BEER SHEVA

Primele impresii despre Hapoel Beer Sheva » Ce o așteaptă pe FCSB în "dubla" contra campioanei Israelului

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 17:52

Daniel Stanciu a devenit din vara directorul sportiv al celor de la Hapoel Acre din prima ligă. Aflat în Israel, românul a putut să o urmărească pe Hapoel Beer Sheva, formație pe care FCSB o va întâlni în grupele Europa League.

Fostul oficial de la FCSB și Dinamo nu e impresionat de jocul campioanei din Israel din acest moment.

"Cei de la Beer Sheva nu traversează o perioadă foarte bună, au fost afectați de eliminarea din Champions League. Probabil, dacă meciul cu Steaua ar fi fost săptămâna viitoare, roș-albaștrii ar fi putut profita de forma mai slabă pe care o traversează. Oricum sunt o echipă bună și Steaua nu va avea un meci ușor. Nu pot să zic care echipă e mai bună”, a declarat Stanciu pentru TV Digi Sport.

Hapoel Beer Sheva este pe locul 6 în Israel după 4 etape. Are 7 puncte, cu 3 sub Beitar Ierusalim și Hapoel Haifa, care ocupă primele două poziții.

FCSB și Beer Sheva se vor întâlni pe 19 octombrie (în Israel, de la 20:00) și 2 noiembrie (la București, de la 22:05). Ambele au câștigat primul meci din grupă. FCSB a trecut de Plzen, 3-0, în timp ce Beer Sheva a învins-o pe Lugano, 2-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1640851859279706
Mircea Amariei  •  21 Septembrie 2017, 19:45

Poate sa îmi spune și mie cineva ce căuta israelul cu echipele ei în campionatul european???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează