INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Primul transfer al Stelei poate juca în meciurile cu Ajax din Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 13:26

Steaua va da piept cu Ajax în 16-imile Europa League pe 14 şi 21 februarie, primul meci fiind programat la Amsterdam.

Roş-albaştrii au început deja campania de transferuri pentru partea a doua a campionatului şi l-au transferat pe Gabriel Iancu de la Viitorul Constanţa.

Chiar dacă a fost transferat în această iarnă în Ghencea, Gabi Iancu va putea să evolueze în "16-imile" Europa League împotriva celor de la Ajax, echipă la care a dat probe în primăvară. Atacantul Viitorului va putea fi adăugat pe lista UEFA, care conţine jucătorii cu drept de joc pentru primăvara europeană.

Steaua poate face 3 astfel de schimbări, pe lîngă Iancu vor mai fi aleşi, cel mai probabil, un fundaş dreapta şi un atacant.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
wertus
wertus  •  23 Decembrie 2012, 18:39
Postat de imperator pe 22 Decembrie 2012, 15:26

Cred că vin manager în locul lui MM la Steaua, altfel va fi jale !

sincer pt steaua e foarte bun manager .

imperator
imperator  •  22 Decembrie 2012, 15:26

Cred că vin manager în locul lui MM la Steaua, altfel va fi jale !

cobra234
cobra234  •  22 Decembrie 2012, 14:41
Postat de jalemare pe 22 Decembrie 2012, 14:19

ca sa nu vedem in dubla cu Ajax o reluare a jocului cu Stuttgart de la Bucuresti Steaua trebuie sa aduca cel putin trei jucatori de valoare. cu siguranta Iancu nici nu va fi trecut pe lista UEFA in aceasta iarna. bateti campii gesepisti :))

AI DREPTATE,,EU CRED CA SI CU ADUCEREA UNUI FUNDAS DREAPTA,DACEA GHEORGHIEVSKI NU VA FI REFACUT,SI UN VARF VERITABIL,STIU AL TREILEA JUCATOR,DAR STEAUA AL ARE IN LOT,NU PREA A JUCAT FIIND MAI MULT ACCIDENTAT,,CU CATEVA JOCURI IN PICIOARE ,VA DA RANDAMENTUL DORIT,MA REFER LA PREPELITA,,NU ARE MULTE MECIURI IN PICIOARE,DAR DACA PRINDE CATEVA MECIURI O SA-L VEDETI PANA IN VARA VA FI UN CENTRAL BUN,L-AM VAZUT CUM A JUCAT IN MINUTELE PUTINE INTRATE PE TEREN,SI DUPA O PAUZA ATAT DE LUNGA, A FACUT-O FOARTE BINE, BA CHIAR A SI MARCAT

Vezi toate comentariile (9)
Comentează