INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEMIFINALE

Rangers - Fiorentina 0-0 / Mutu aproape de finală

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, a obţinut un rezultat bun în deplasarea de la Glasgow, 0-0, în prima manşă a semifinalei Cupei UEFA. Internaţionalul român a fost integralist, însă nu a strălucit în atacul "violeţilor".

Mutu a avut o evoluţie bună în prima repriză, avînd o ocazie de a marca şi fiind la originea unei faze la capătul căreia Santana a trecut pe lîngă deschiderea scorului. În a doua parte, "Briliantul" a beneficiat de o lovitură liberă din aceeaşi poziţie din care a marcat supergolul cu PSV, însă nu a mai avut execuţia senzaţională din partida cu olandezii.

În cealaltă semifinală, Bayern Munchen şi Zenit St. Petersburg au terminat la egalitate, 1-1, la Munchen. Bayern a deschis scorul prin golul lui Ribery (18), ruşii egalînd în minutul 60, Lucio marcînd un autogol

Partidele-retur se vor disputa peste o săptămînă, pe data de 1 mai.

Finala se va disputa pe 14 mai, la Manchester

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
 •  25 Aprilie 2008, 13:37

doamneeeeee...ce de idioti pe aici !!!..astia cu comparatia dintre hagi si mutu...incredibil ce dobitoci.dupa un meci mai slab i-au sarit toti in cap...dak saptamana viitoare da 2 goluri si califica fiorentina in finala o sa ziceti ca e mai tare decat Hagi.numai idioti!..of doamne!!!

 •  25 Aprilie 2008, 11:00

Nu a jucat ca de obicei dar poate va juca in retur dak nu sa se odihneasca pt euro. si acolo avem nevoie de el

 •  25 Aprilie 2008, 09:16

Mutu are valoarea, insa nu are umilinta necesara de a deveni un super-jucator. Are multe momente in care nu se implica in jocul echipei, deseori este arogant cu adversarii, prin fente care se fac doar in divizii inferioare si prin care se face si el de ras. Nu este un adevarat lider pentru ca de multe ori nu-si respecta nici coechipierii prin atitudinea in teren. Voi, cei din presa, de cele mai multe ori il supraevaluati.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează